Povezane vesti
Zvezda slavila u Podgorici, vratio se Bolomboj (video)
Sportski žurnal pre 3 sata
U 13. kolu ABA lige Crvena zvezda 23. decembra u 19 časova dočekuje lidera Partizan. U 12. kolu ABA lige Crvena zvezda je kao gost u Podgorici pobedila Studentski centar 89:81 (24:18, 18:18, 29:18, 18:27). Za zvezdu je od pobede bitnija činjenica da se… »
Zvezda moćna u Morači: Jago i Daum zaplesali, a vratio se i Bolomboj!
Mondo pre 4 sati
Crvena zvezda pobedila u Morači. Crvena zvezda je slavila u Podgorici i u okviru 12. kola ABA lige pobedila je Studentski centar rezultatom 89:81. Imali su gosti i dvocifrenu prednost, preciznije plus 19, ali je domaćin uspeo da se vrati u meč, ali ne… »
Mijović: Presudio je individualni kvalitet, utisak povoljan…
Sport klub pre 4 sati
Košarkaši SC Derbija napravili su dosta problema ekipi Crvene zvezde tokom prvog poluvreena, nisu se predavali ni kada je Zvezda imala veliku prednost, ali su na kraju poraženi sa 89:81. Zvezda ima skor 10-2, a SC Derbi 4-8. Zvezda je dobila prvu… »
(Poluvreme) zvezda ima prednost, ali sve je otvoreno pred nastavak susreta: Studenti imaju priključak! (video)
Hot sport pre 5 sati
Rovovska bitka u Morači! U okviru 12. kola ABA lige, Studentski Centar je u Morači dočekao ekipu Crvene zvezde, a nakon prvog poluvremena vode gosti iz Beograda – 42:36. Domaćin je bolje otvorio utakmicu, mini-serijom 5:0. Prve poene za goste iz… »
POLUVREME - Zvezda se muči u "Morači"!
Sportske.net pre 5 sati
Posle prvog poluvremena meča 12. kola AdmiralBet ABA lige Crvena zvezda kao gost vodi protiv Studentskog centra u "Morači" sa 42:36. Ovaj deo susreta obeležio je povratak na teren Zvezdinog startnog centra Džoela Bolomboja koji se posle skoro dva… »
Zvezda čekala dva meseca, konačno je sve gotovo: Sferopulos dobio pojačanje pod košem, boleće ga glava!
Mondo pre 11 sati
Dugo se čekalo ovo, a sada je konačno Crvena zvezda dočekala! Povredio se Džoel Bolomboj na meču krajem oktobra u Podgorici kada je Crvena zvezda savladala Budućnost na gostovanju u ABA ligi 75:73 i od tada ga nema u timu, a sada bi konačno mogao… »
Konačno se vraća Džoel Bolomboj: Evo za koju utakmicu će biti spreman centar Zvezde
Telegraf pre 13 sati
Preporučujemo. Sa velikim nestrpljenjem u Crvenoj zvezdi očekuju povratak Džoela Bolomboja na parket posle nezgodne povrede kolena koju je doživeo na susretu protiv Budućnosti u ABA ligi još 21. oktobra. Od tada do danas prošla su skoro dva meseca… »
Vesti dana »
Provokator sa današnjeg skupa podrške studentskim blokadama u Novom Sadu pripadnik BIA?
Nova pre 5 satijoš 38 povezanih
Deca povređena kod Kraljeva dobro, jedno već kod kuće, muškarac teže povređen
Euronews pre 3 satajoš 31 povezana
Gvardiola: Ja sam šef, ja sam trener i nisam dovoljno dobar
Sportski žurnal pre 24 satajoš 28 povezanih
Ništa od „Trampovog jezera“ na Kosovu: Grenel će sada lakše izbegavati pitanja o mutnim poslovima na Balkanu
Nova pre 8 satijoš 22 povezane
I pored sjajne partije u Pazaru: Vladan Milojević je morao malo da „riba“ svoje igrače
Danas pre 7 satijoš 24 povezane