Povezane vesti
Ministarstvo odbrane Rusije: Zauzeli smo sela u strateškim zonama na istoku Ukrajine
NIN 15.12.2024
Rusija je saopštila danas da je zauzela sela u dva strateška sektora fronta na istoku Ukrajine, približivši se Pokrovsku, važnom gradu za logistiku ukrajinske vojske. "Ruske snage su oslobodile selo Veseli Gaj", južno od industrijskog grada… »
Ministarstvo odbrane Rusije: Zauzeli smo sela u strateškim zonama na istoku Ukrajine
Novi magazin 15.12.2024
Rusija je saopštila danas da je zauzela sela u dva strateška sektora fronta na istoku Ukrajine, približivši se Pokrovsku, važnom gradu za logistiku ukrajinske vojske. "Ruske snage su oslobodile selo Veseli Gaj", južno od industrijskog grada… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski: Ja sam vođa, svima sam zabranio pregovore s Putinom; Fico: Neću podneti ostaku
RTV pre 9 minutajoš 8 povezanih
Očekuje nas do 20 stepeni, a onda zima uzvraća udarac! Najnovija prognoza RHMZ: "Winter killer" je doneo proleće u januaru, a evo kada se vraćaju ledeni dani
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih
Jokić upisao novi dabl-dabl: Dobra partija Srbina nije pomogla Denveru protiv Minesote (video)
Večernje novosti pre 21 minutajoš 11 povezanih
Izrael: Hamas ponovo prekršio sporazum o primirju; Tramp: Jordan i Egipat treba da prime više palestinskih izbeglica
RTS pre 4 minutajoš 4 povezane