Povezane vesti
Aktivista Dejan Bagarić nakon puštanja iz pritvora: Uradio sam što bi svako normalan
N1 Info 15.12.2024
Aktivista studentske organizacije „Stav“ Dejan Bagarić rekao je da je 11 dana bio u pritvoru u Klisi zbog napada na novinarku Informera ali da ne smatra da je izvršio krivično delo. "Samo sam imao potrebu da je sprečim da snima uplakanu devojku", rekao… »
Aktivista Dejan Bagarić nakon puštanja iz pritvora: Uradio sam što bi svako normalan
Novi magazin 15.12.2024
Aktivista studentske organizacije „Stav“ Dejan Bagarić rekao je da je 11 dana bio u pritvoru u Klisi zbog napada na novinarku Informera ali da ne smatra da je izvršio krivično delo. "Samo sam imao potrebu da je sprečim da snima uplakanu devojku", rekao… »
Vesti dana »

Pucnjava u Višnjičkoj banji: jedna žena u kritičnom stanju, ostali povređeni stabilni
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 81 povezana

Trampov plan za Gazu: Rok za odgovor Hamasu otkucava, Izrael protiv palestinske države
BBC News pre 3 satajoš 27 povezanih

Poraz od milana nije jedini problem, Sferopulos se oglasio i otrkio još jednu užasnu vest! Navijači su se pribojavali, a crne slutnje su se sada obistinile!
Kurir pre 6 minutajoš 161 povezana

Netanjahu negira da je trampu rekao da prihvata palestinsku državu! Izraelski premijer kaže da to nije napisano u sporazumu o Gazi predstavljenom u Beloj kući
Kurir pre 11 satijoš 66 povezanih

Klanšček: Frizerovom provokacijom dečak naveden da govori o političkim temama
Vreme pre 5 satijoš 41 povezana