Povezane vesti
Aktivista Dejan Bagarić nakon puštanja iz pritvora: Uradio sam što bi svako normalan
N1 Info 15.12.2024
Aktivista studentske organizacije „Stav“ Dejan Bagarić rekao je da je 11 dana bio u pritvoru u Klisi zbog napada na novinarku Informera ali da ne smatra da je izvršio krivično delo. "Samo sam imao potrebu da je sprečim da snima uplakanu devojku", rekao… »
Aktivista Dejan Bagarić nakon puštanja iz pritvora: Uradio sam što bi svako normalan
Novi magazin 15.12.2024
Aktivista studentske organizacije „Stav“ Dejan Bagarić rekao je da je 11 dana bio u pritvoru u Klisi zbog napada na novinarku Informera ali da ne smatra da je izvršio krivično delo. "Samo sam imao potrebu da je sprečim da snima uplakanu devojku", rekao… »
Vesti dana »

UDUS i filmska udruženja istupaju iz dalje procedure za izbor članova Saveta REM-a
RTS pre 2 satajoš 14 povezanih

Marija Šehić nakon otkaza na TV Euronews Srbija: Novinar je odgovoran isključivo javnosti
Danas pre 5 satijoš 20 povezanih

(BLOG) U padu aviona Er Indije poginulo najmanje 317 ljudi, jedan putnik preživeo - završena akcija spasavanja
N1 Info pre 20 minutajoš 188 povezanih

Viši sud u Novom Sadu ukinuo pritvor jednoj osumnjičenoj u slučaju "nadstrešnica"
Pravda pre 5 satijoš 14 povezanih