Povezane vesti
Ladislav Nemet služio prvu misu kao kardinal: Bez zajednice i vernika ja sam niko i ništa, ja sam deo vas
Telegraf 15.12.2024
Preporučujemo. U Katedrali Uznesenja Blažene device Marije danas je održana prva misa koju je služio prvi kardinal u istoriji iz Katoličke crkve u Srbiji Ladislav Nemet. Poručio je da je on pre svega deo zajednice i da je bez zajednice i vernika on… »
Kardinal Nemet: Izvor radosti nisu novac i politički dobitak, već briga za narod
Beta 15.12.2024
Doskorašnji nadbiskup beogradski Ladislav Nemet danas je tokom mise, koju je prvi put služio u svom sedištu kao kardinal, poručio da "izvor radosti nije novac, moć, politički dobitak, nego Gospodin i njegova briga za narod". "Gospodin ne ostavlja… »
Kardinal Nemet: Izvor radosti nisu novac i politički dobitak, već briga za narod
Danas 15.12.2024
Doskorašnji nadbiskup beogradski Ladislav Nemet danas je tokom mise, koju je prvi put služio u svom sedištu kao kardinal, poručio da „izvor radosti nije novac, moć, politički dobitak, nego Gospodin i njegova briga za narod“. „Gospodin ne… »
Novi magazin 15.12.2024
Doskorašnji nadbiskup beogradski Ladislav Nemet danas je tokom mise, koju je prvi put služio u svom sedištu kao kardinal, poručio da "izvor radosti nije novac, moć, politički dobitak, nego Gospodin i njegova briga za narod". "Gospodin ne ostavlja… »
Prva misa Vladislava Nemeta koju služi kao kardinal: "Bez zajednice i vernika ja sam niko i ništa, ja sam deo vas"
NIN 15.12.2024
U Katedrali Uznesenja Blažene device Marije danas je počela prva misa koju Ladislav Nemet služi kao kardinal koga je prvi put u istoriji dobila Katolička crkva u Srbiji, koji je poručio da je on pre svega deo zajednice i da bez zajednice i vernika on… »
Ladislav Nemet: Bez zajednice i vernika ja sam niko i ništa, ja sam deo vas
RTV 15.12.2024
BEOGRAD - U Katedrali Uznesenja Blažene device Marije danas je počela prva misa koju služi prvi kardinal u istoriji iz Katoličke crkve u Srbiji Ladislav Nemet, koji je poručio da je on pre svega deo zajednice i da bez zajednice i vernika on "nije… »
Kardinal Nemet: Bez zajednice i vernika ja sam niko i ništa, ja sam deo vas
Euronews 15.12.2024
U Katedrali Uznesenja Blažene device Marije danas je počela prva misa koju služi prvi kardinal u istoriji iz Katoličke crkve u Srbiji Ladislav Nemet, koji je poručio da je on pre svega deo zajednice i da bez zajednice i vernika on "nije niko i… »
Ladislav Nemet služio prvu misu kao kardinal: Bez zajednice i vernika ja sam niko i ništa, ja sam deo vas
RTS 15.12.2024
U Katedrali Uznesenja Blažene device Marije danas je održana prva misa koju je služio prvi kardinal u istoriji iz Katoličke crkve u Srbiji Ladislav Nemet. Poručio je da je on pre svega deo zajednice i da je bez zajednice i vernika on "nije niko i… »
Vesti dana »

Ministar unutrašnjih poslova Srbije: Proizvođač kaže da zvučni top nije upotrebljen u Beogradu
Beta pre 27 minutajoš 3 povezane

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 51 minutajoš 2 povezane

Poginuli bračni par i još jedna osoba: Detalji stravičnog sudara kod Melenaca: Dva automobila potpuno izgorela, traktor smrskan, oglasio se i MUP (foto, video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Kecmanović pobedio u prvom kolu mastersa u Majamiju, srpski teniser u drugoj rundi protiv petog nosioca
Danas pre 51 minutajoš 2 povezane