Povezane vesti

Zvezdina rapsodija i sedam golova u Novom Pazaru (foto, video)

Zvezdina rapsodija i sedam golova u Novom Pazaru (foto, video)

Sportski žurnal 15.12.2024
Crveno-beli će 2024. završiti na prvom mestu. NOVI PAZAR – CRVENA ZVEZDA 1:7 (1:4) Novi Pazar - Stadion: Gradski. Gledalaca: prazne tribine zbog kazne. Sudija: Nikola Radaković. Žuti kartoni: Adešina, Islamović, Kovačević (Novi Pazar), Kanga… »
Gvardiola: Ja sam šef, ja sam trener i nisam dovoljno dobar

Gvardiola: Ja sam šef, ja sam trener i nisam dovoljno dobar

Pep preuzeo odgovornost za seriju loših rezultata Sitija. Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da on preuzima odgovornost za seriju loših rezultata, koja je nastavljena porazom od gradskog rivala Mančester junajteda u Premijer… »
Vratio se Džoel Bolomboj!

Vratio se Džoel Bolomboj!

Sportske.net 15.12.2024
Američki košarkaš Džoel Bolomboj u sastavu je Crvene zvezde za utakmicu AdmiralBet ABA lige protiv Studentskog centra koja se igra danas od 18 sati u Podgorici. Snažni centar crveno-belih pauzirao skoro dva meseca zbog povrede kolena, a oporavak je… »
Gvardiola: Sve je gore i gore, ne mogu da nađem rešenje

Gvardiola: Sve je gore i gore, ne mogu da nađem rešenje

Sport klub 15.12.2024
Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola ne može da se načudi kako je njegov tim ispustio pobedu u gradskom derbiju. Građani su vodili na Etihadu do 88. minuta da bi za samo dva minuta primili dva gola i ostali bez bodova: Mančester Siti –… »
Prvi poraz Partizana u ABA ligi; "Oba igrača su otišla u bolnicu"

Prvi poraz Partizana u ABA ligi; "Oba igrača su otišla u bolnicu"

B92 15.12.2024
Košarkaši Partizana upisali su posle 11 uzastopnih pobeda prvi poraz u novoj sezoni ABA lige. Od crno-belih su u Beogradskoj areni bili bolji košarkaši Budućnosti sa 90:97. Izabranici Željka Obradovića tako sada imaju skor od 11/1, dok je… »
"Ne znam zašto...": Trenera Budućnosti iznenadilo pitanje nakon pobede nad Partizanom

"Ne znam zašto...": Trenera Budućnosti iznenadilo pitanje nakon pobede nad Partizanom

Večernje novosti 15.12.2024
Košarkaši Budućnosti savladali su ekipu Partizana 97:90 u ABA ligi, a strateg Podgoričana Andrej Žakelj bio je vidno raspoložen posle pobede, ali ga je jedno pitanje zbunilo. FOTO: KK Budućnost/Filip Roganović/ABA liga Analizrao je meč strateg… »
Žakelj: "Moramo da se smirimo"

Žakelj: "Moramo da se smirimo"

B92 15.12.2024
Trener Budućnosti Andrej Žakelj izneo je utiske posle meča sa Partizanom u Beogradskoj areni. Podgoričani su slavili rezultatom 97:90, u derbiju 12. kola ABA lige. "Teška utakmica za nas posle Gran Kanarije. Mislim da je bila reakcija kakvu sam ja… »
"Ova pobeda nam je jako bitna, zaslužili smo": Amorim zadovoljan igrom Mančester junajteda

"Ova pobeda nam je jako bitna, zaslužili smo": Amorim zadovoljan igrom Mančester junajteda

Fudbaleri Mančester junajteda savladali su Mančester siti rezultatom 2:1 u 16. kolu Premijer lige. I to posle dramatične završnice. FOTO: Tanjug/AP Prvi gradski derbi i prva pobeda za Rubena Amorima. - Bilo je neverovatno, ali mislim da smo zaslužili… »
Novi šok za Siti, preokret fudbalera Junajteda za tri minuta u derbiju Mančestera

Novi šok za Siti, preokret fudbalera Junajteda za tri minuta u derbiju Mančestera

Vesti online 15.12.2024
Fudbaleri Mančester Junajteda savladali su večeras gradskog rivala Siti rezultatom 2:1 na “Etihadu” u derbiju 16. kola Premijer lige. Siti je vodio 1:0 golom Joška Gvardiola od 36. minuta, kontrolisao utakmicu, ali u finišu je došlo do… »
Sferopulos nakon pobede nad studentima: „Želim da zahvalim navijačima, prvi put smo dobili aplauze“ (video)

Sferopulos nakon pobede nad studentima: „Želim da zahvalim navijačima, prvi put smo dobili aplauze“ (video)

Hot sport 15.12.2024
„Lepo je videti da kad se Bolomboj vratio posle 2 meseca“ Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su još jednu važnu pobedu u ABA ligi, savladavši SC Derbi rezultatom 89:81 u 12. kolu. Ovim trijumfom, crveno-beli su produžili svoj niz na devet… »
Studenti nemoćni pred Zvezdom, povratak Bolomboja

Studenti nemoćni pred Zvezdom, povratak Bolomboja

Sport klub 15.12.2024
Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su pobedu u 12. kolu ABA lige protiv Studentskog centra u gostima 89:81. Opravdala je Zvezda ulogu favorita u Podgorici i došla do četvrte uzastopne pobede u svim takmičenjima. A devete vezane samo u ABA ligi… »
Amad Dijalo šokirao Siti u 90: Velika pobeda Junajteda i Amorima

Amad Dijalo šokirao Siti u 90: Velika pobeda Junajteda i Amorima

Sport klub 15.12.2024
Veliki gradski derbi Mančestera završen je slavljem fudbalera u crvenim dresovima. Junajted je kao gost na Etihadu savladao Siti rezultatom 2:1 u meču 16. kola Premijer lige Engleske. Odluka je pala u samom finišu meča. Siti je vodio do 88. minuta… »
TVITOVI - Bolomboj je glavna tema!

TVITOVI - Bolomboj je glavna tema!

Sportske.net 15.12.2024
Crvena zvezda je od večeras jačaza Džoela Bolomboja koji se oporavio od povrede i vratio na teren posle dvomesečne pauze. Bolomboj je u pobedi nad SC Derbijem (89:81) u Podgorici igrao deset minuta i za to vreme upisao četiri poena (1/1 za dva i 2/4… »
Mančester junajted produbio agoniju Mančester sitija: "Građani" gube i već dobijeno

Mančester junajted produbio agoniju Mančester sitija: "Građani" gube i već dobijeno

Euronews 15.12.2024
Fudbaleri Mančester sitija gube li gube, čak i naizgled dobijene utakmice, a da zlo i tuga "građana" budu veći, osmi poraz u poslednjih 11 mečeva u svim takmičenjima, naneo im je epski rival Mančester junajted u 16. kolu Premijer lige - 1:2 (1:0)… »
Bolomboj se vratio, Zvezda pobedila: Šesti trijjumf na Jadranu u nizu

Bolomboj se vratio, Zvezda pobedila: Šesti trijjumf na Jadranu u nizu

Euronews 15.12.2024
Košarkaši Crvene zvezde savladali su večeras Studentski centar u Podgorici rezultatom 89:81 u utakmici 12. kola AdmiralBet ABA lige. Zvezda je upisala deveti uzastopni trijumf u regionalnom takmičenju i sada ima skor 10-2, dok su Podgoričani na 4-8… »
Ruben Amorim: Bilo je neverovatno, ali zaslužili smo!

Ruben Amorim: Bilo je neverovatno, ali zaslužili smo!

Sport klub 15.12.2024
Prvi gradski derbi i prva pobeda za Rubena Amorima. Velika i slatka, ostvarena u poslednjim trenucima utakmice, kao u "Fergijevo vreme". Portugalcu nije bilo lako tokom duela sa Mančester Sitijem, njegov tim nije igrao dobro tokom većeg dela meča na… »
Ludilo u derbiju Mančestera - preokret Junajteda za tri minuta! VIDEO

Ludilo u derbiju Mančestera - preokret Junajteda za tri minuta! VIDEO

B92 15.12.2024
Fudbaleri Junajteda pobedili su posle drame kao gosti ekipu Sitija (2:1) u derbiju Mančestera, u okviru 16. kola Premijer lige. Junak "crvenih đavola" bio je Amad Dijalo, koji je u finišu najpre izborio penal, a onda i koji minut kasnije doneo preokret… »
Zvezda "preslišala" Studente - 9. pobeda zaredom!

Zvezda "preslišala" Studente - 9. pobeda zaredom!

B92 15.12.2024
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Studentski centar rezultatom 89:81 u 12. kolu ABA lige. Utakmica u podgoričkoj hali "Morača" između Studentskog centra i Crvene zvezde završena je pobedom beogradskog kluba koja je ostvarena bez mnogo problema, a… »
Sferopulos objasnio čime samo nije zadovoljan u "Morači"

Sferopulos objasnio čime samo nije zadovoljan u "Morači"

B92 15.12.2024
Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos izneo je utiske posle pobede nad Studentskim centrom u Podgorici. Crveno-beli su slavili rezultatom 89:81 u 12. kolu ABA lige. "Želim da čestitam igračima na pobedi, igrali smo protiv veoma dobrog tima. Da, imaju… »
Zvezda oborila "studente"!

Zvezda oborila "studente"!

Sportske.net 15.12.2024
Košarkaši Crvene zvezde savladali su Studentski centar kao gosti sa 89:81 u meču 12 kola AdmiralBet ABA lige. Meč je obeležio povratak na parket Džoela Bolomboja koji je posle skoro dva meseca i povrede kolene zadobijene na utakmici protiv… »
Zvezda uz oscilacije do pobede u Morači: Studentski centar dao svoj maksimum, ali ipak pretrpeo poraz na svom terenu! (video)

Zvezda uz oscilacije do pobede u Morači: Studentski centar dao svoj maksimum, ali ipak pretrpeo poraz na svom terenu! (video)

Hot sport 15.12.2024
Nije bilo lako, ali su ‘crveno-beli’ ipak slavili u Crnoj Gori! U okviru 12. kola ABA lige, Studentski Centar je u Morači dočekao ekipu Crvene zvezde, a slavili su gosti – 89:81 (18:24, 18:18, 18:29, 30:18). Domaćin je bolje otvorio utakmicu… »
Junajted nakon preokreta slavio u gradskom derbiju Mančestera

Junajted nakon preokreta slavio u gradskom derbiju Mančestera

Radio sto plus 15.12.2024
Siti je do vođstva došao u 36. minutu, nakon što je odličan centaršut Kevina de Brujnea iskoristio hrvatski fudbaler Joško Gvardiol i glavom se upisao u strelce. U 86. minutu sudija Entoni Tejlor dosudio je penal za Junajted, nakon što je prekršaj… »
Junajted šokirao Siti - preokret u 90! Gvardiola opet izgubio, nestvarno šta se desilo u Mančesteru

Junajted šokirao Siti - preokret u 90! Gvardiola opet izgubio, nestvarno šta se desilo u Mančesteru

Mondo 15.12.2024
Pep Gvardiola besan napušta "Etihad" nakon poraza od gradskog rivala Junajteda. Mančester junajted je šokirao Mančester siti na "Etihadu" i slavio 2:1, nakon ludog preokreta! Sve do 88. minuta činilo se da Siti ide ka laganoj pobedi u gradskom… »
Trijumf crveno-belih uz dosta muke: Crvena zvezda savladala Studentski centar uz povratak jednog od najboljih igrača!

Trijumf crveno-belih uz dosta muke: Crvena zvezda savladala Studentski centar uz povratak jednog od najboljih igrača!

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Studnetskog centra rezultatom 89:81 u 12. kolu ABA lige. FOTO: SC Derby/ABA liga/Filip Roganović Mnogo uzbuđenja viđeno je od samog starta u Podgorici. "Sutdenti" nisu dočelai Zvezdu sa belom zastavom i to… »
Zvezda brojala do 7: „Mali Mesi“ i „Mali Lane“ zatvorili goleadu

Zvezda brojala do 7: „Mali Mesi“ i „Mali Lane“ zatvorili goleadu

Sport klub 15.12.2024
Ništa od jakog otpora Novog Pazara Crvenoj zvezdi. Šampion je protutnjao praznim stadionom kraj Jošanice i napunio mrežu domaćinu. Već u 18. minutu bilo je 4:0 za Milojevićev tim, na kraju 7:1. Od 6. do 18. minuta Zvezda je čak četiri lopte… »
Milojević „ribao“ igrače Zvezde

Milojević „ribao“ igrače Zvezde

Sport klub 15.12.2024
Vladan Milojević, šef stručnog štaba Crvene zvezde, potražio je loše stvari u igri i u ubedljivoj pobedi nad Novim Pazarom. Govorio je za zvaničan sajt Crvene zvezde da je uputio kritiku igraačima za igru u delu prvog poluvremena i da je posle… »
Zvezda raznela Novi Pazar - upisao se i Lanetov sin VIDEO

Zvezda raznela Novi Pazar - upisao se i Lanetov sin VIDEO

B92 15.12.2024
Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali su kao gosti Novi Pazar rezultatom 7:1, u meču 19. kola Superlige. Aktuelni prvak je pitanje pobednika rešio u roku od 12 minuta, tokom kojih je postigao četiri gola. Strelci za goste bili su Bruno Duarte, Aleksandar… »
SASTAVI - Zvezda bez Ivanića u Novom Pazaru

SASTAVI - Zvezda bez Ivanića u Novom Pazaru

Sportske.net 15.12.2024
Fudbaleri Novog Pazara dočekuju od 15.00 sati ekipu Crvene zvezde u okviru 19. kola Super lige Srbije. Meč na "Gradskom stadionu" odigraće se bez prisustva publike, a Zvezda je apsolutni favorit. Bili bi svakako, međutim, prava je šteta što… »
Zvezda u Novom Pazaru – Milojević: Manzano? Možda mi je bilo svašta na umu… (15.00, sastavi)

Zvezda u Novom Pazaru – Milojević: Manzano? Možda mi je bilo svašta na umu… (15.00, sastavi)

Vladan Milojević, šef stručnog štaba Crvene zvezde, pred gostovanje Novom Pazaru govorio i o krađi u Milanu. Crvena zvezda posle sjajne igre u većem delu utakmice na San Siru sa Milanom (1:2) u šestom kolu Lige šampiona, danas se okreće obavezama… »

Vesti dana »