Повезане вести
“Молила сам га!” Весна Змијанац о Милану Станковићу: Ово ће многе разочарати!
Вести онлине 15.12.2024
Певачица Весна Змијанац поделила је нова сазнања о колеги Милану Станковићу, који се последњих година повукао са музичке сцене и посветио вери. Иако су се у медијима појавиле спекулације о његовом могућем повратку на сцену… »
"Молила сам га...": Весна Змијанац открила нове детаље о Милану Станковићу, открила да ли су и даље у контакту
Мондо 15.12.2024
Весна Змијанац открила је да ли је у контакту са Миланом Станковићем. Милан Станковић пре неколико година повукао се са музичке сцене, и тада се о његовом приватном животу мало зна у јавности. Ипак, познато је да се посветио… »
Нове информације о Милану Станковићу: Весна Змијанац изнела све у јавност - њене речи ће растужити фанове: "Молила сам га"
Блиц 15.12.2024
Певачица Весна Змијанац открила је нове информације о Милану Станковићу који се повукаоса јавне сцене и посветио вери. Недавно се писало да се Милан Станковић ипак враћа на јавну сцену, а Весна Змијанац открива да се са њим није… »
"Молим га три године да се врати" Весна Змијанац открила нове детаље о Милану Станковићу и његовим плановима
Телеграф 15.12.2024
Препоручујемо. 57Певачица Весна Змијанац открила је нове детаље о Милану Станковићу, који се повукао са јавне сцене и посветио вери. Коментаришући гласине о његовом повратку, Весна је признала да се са Миланом није чула… »
Вести дана »
Рио Тинто одлаже пројекат литијума Јадар у Србији, остаје посвећен дугорочној експлоатацији
Наслови.аи пре 12 минутајош 34 повезане
Покренут поновни поступак предлагања кандидата националних савета за РЕМ
Бета пре 27 минутајош 25 повезаних
Ухапшен Београђанин: Сумња се да је бацио бомбу на породичну кућу у Новом Пазару
Еуроневс пре 16 минутајош 25 повезаних