Povezane vesti
“Molila sam ga!” Vesna Zmijanac o Milanu Stankoviću: Ovo će mnoge razočarati!
Vesti online pre 2 sata
Pevačica Vesna Zmijanac podelila je nova saznanja o kolegi Milanu Stankoviću, koji se poslednjih godina povukao sa muzičke scene i posvetio veri. Iako su se u medijima pojavile spekulacije o njegovom mogućem povratku na scenu, Vesna otkriva da se sa… »
"Molila sam ga...": Vesna Zmijanac otkrila nove detalje o Milanu Stankoviću, otkrila da li su i dalje u kontaktu
Mondo pre 3 sata
Vesna Zmijanac otkrila je da li je u kontaktu sa Milanom Stankovićem. Milan Stanković pre nekoliko godina povukao se sa muzičke scene, i tada se o njegovom privatnom životu malo zna u javnosti. Ipak, poznato je da se posvetio duhovnom životu i da… »
Nove informacije o Milanu Stankoviću: Vesna Zmijanac iznela sve u javnost - njene reči će rastužiti fanove: "Molila sam ga"
Blic pre 7 sati
Pevačica Vesna Zmijanac otkrila je nove informacije o Milanu Stankoviću koji se povukaosa javne scene i posvetio veri. Nedavno se pisalo da se Milan Stanković ipak vraća na javnu scenu, a Vesna Zmijanac otkriva da se sa njim nije čula nekoliko… »
"Molim ga tri godine da se vrati" Vesna Zmijanac otkrila nove detalje o Milanu Stankoviću i njegovim planovima
Telegraf pre 7 sati
Preporučujemo. 57Pevačica Vesna Zmijanac otkrila je nove detalje o Milanu Stankoviću, koji se povukao sa javne scene i posvetio veri. Komentarišući glasine o njegovom povratku, Vesna je priznala da se sa Milanom nije čula poslednjih nekoliko meseci… »
Vesti dana »
Grenel ostao bez funkcije koju je žarko želeo: "Trampov buldožer" će se baviti neprijateljskim državama: Ovo su 2 ključna zadatka
Blic pre 4 satijoš 22 povezane
Zvezdina demonstracija sile u Novom Pazaru: Crveno-beli demolirali domaćina! (video)
Hot sport pre 15 minutajoš 21 povezana
Izrael zatvara ambasadu u Dablinu; irski premijer kaže da je izraelska odluka za duboko žaljenje
RTS pre 50 minutajoš 17 povezanih