Повезане вести

Тања Савић запевала само за Брену! Певачица емотивним гестом распаметила публику, ова песма се орила на Јахорини

Тања Савић запевала само за Брену! Певачица емотивним гестом распаметила публику, ова песма се орила на Јахорини

Курир 15.12.2024
Тања Савић синоћ имала наступ на Јахорини, а све је изненадила када је једну од песама посветила Лепој Брени. Тања се најпре обратила публици која је изразила жељу да чује Бренину песму. - Хоћемо ли још неку? Предложите ви… »
"Ајмо за нашу Лепу Брену": Тања Савић се на наступу јавно обратила колегиници након незгоде у Загребу - Отпевала њен чувени…

"Ајмо за нашу Лепу Брену": Тања Савић се на наступу јавно обратила колегиници након незгоде у Загребу - Отпевала њен чувени…

Блиц 15.12.2024
Певачица Тања Савић синоћ имала наступ на Јахорини, а све је изненадила када је једну од песама посветила Лепој Брени. Тања се најпре обратила публици која је изразила жељу да чује Бренину песму. - Хоћемо ли још неку… »
И Индира Радић сломила ногу на наступу: "Страшни болови"

И Индира Радић сломила ногу на наступу: "Страшни болови"

Б92 15.12.2024
Певачица Индира Радић сломила је ногу на једном од наступа, баш као и Лепа Брена којој се овај пех десио недавно. Индира се сада присетила свог немилог искуства из 2015. године, када је и сама претрпела сличну повреду на наступу… »
"И ја сам поломила ногу на наступу" Индира Радић пружила подршку Лепој Брени након незгоде: О боловима боље да не причам...…

"И ја сам поломила ногу на наступу" Индира Радић пружила подршку Лепој Брени након незгоде: О боловима боље да не причам...…

Курир 15.12.2024
Индира Радић вратила се са наступа које је претходних дана имала у иностранству. Певачица је за домаће медија одмах на аеродрому признала да је уморна и да је децембар најтежи за певаче. - Уморна сам. Умеју наступи да падну… »
"И ја сам поломила ногу на наступу": Индира Радић пружила подршку Лепој Брени након незгоде: "То нас јако емотивно погоди, о…

"И ја сам поломила ногу на наступу": Индира Радић пружила подршку Лепој Брени након незгоде: "То нас јако емотивно погоди, о…

Блиц 15.12.2024
Певачицу Индиру Радић срели смо на аеродрому Никола Тесла по повратку са наступа које је претходних дана имала у иностранству. Индира је признала да је уморна и да је децембар најтежи за певаче. - Уморна сам. Умеју наступи да… »

Вести дана »