Повезане вести
Тања Савић запевала само за Брену! Певачица емотивним гестом распаметила публику, ова песма се орила на Јахорини
Курир 15.12.2024
Тања Савић синоћ имала наступ на Јахорини, а све је изненадила када је једну од песама посветила Лепој Брени. Тања се најпре обратила публици која је изразила жељу да чује Бренину песму. - Хоћемо ли још неку? Предложите ви… »
"Ајмо за нашу Лепу Брену": Тања Савић се на наступу јавно обратила колегиници након незгоде у Загребу - Отпевала њен чувени…
Блиц 15.12.2024
Певачица Тања Савић синоћ имала наступ на Јахорини, а све је изненадила када је једну од песама посветила Лепој Брени. Тања се најпре обратила публици која је изразила жељу да чује Бренину песму. - Хоћемо ли још неку… »
И Индира Радић сломила ногу на наступу: "Страшни болови"
Б92 15.12.2024
Певачица Индира Радић сломила је ногу на једном од наступа, баш као и Лепа Брена којој се овај пех десио недавно. Индира се сада присетила свог немилог искуства из 2015. године, када је и сама претрпела сличну повреду на наступу… »
"И ја сам поломила ногу на наступу" Индира Радић пружила подршку Лепој Брени након незгоде: О боловима боље да не причам...…
Курир 15.12.2024
Индира Радић вратила се са наступа које је претходних дана имала у иностранству. Певачица је за домаће медија одмах на аеродрому признала да је уморна и да је децембар најтежи за певаче. - Уморна сам. Умеју наступи да падну… »
"И ја сам поломила ногу на наступу": Индира Радић пружила подршку Лепој Брени након незгоде: "То нас јако емотивно погоди, о…
Блиц 15.12.2024
Певачицу Индиру Радић срели смо на аеродрому Никола Тесла по повратку са наступа које је претходних дана имала у иностранству. Индира је признала да је уморна и да је децембар најтежи за певаче. - Уморна сам. Умеју наступи да… »
Вести дана »
Од Југословенског драмског до СКЦ-а: Шта још може да падне пред булдожером
Луфтика пре 2 сатајош 14 повезаних
Путинов пропагандиста или кључ за мир у Украјини: Ко је дипломата Кирил Дмитријев
BBC News пре 2 сатајош 77 повезаних