Povezane vesti
U Stragarima sutra završna svečanost književnog i medijskog stvaralašta na selu
RTK 15.12.2024
Završna svečanost sedmog festivala književnog i medijskog stvaralaštva na selu i o selu u Srbiji pod nazivom „Moje selo u pričama i pesmama 2024“, biće održana u ponedeljak, 16. decembra, saopštilo je Društvo za narodno prosvećivanje „Svetionik“ iz… »
U Stragarima završna manifestacija Festivala "Moje selo u pričama i pesmama"
InfoKG 15.12.2024
Završna manifestacija Festivala književnog i medijskog stvaralaštva na selu i o selu u Republici Srbiji "Moje selo u pričama i pesmama" ove godine održaće se 16. decembra od 12 sati u Domu kulture u Stragarima. Na konkurs se ove godine prijavilo 46… »
„Moje selo u pričama i pesmama”
Glas Šumadije 15.12.2024
Završna manifestacija Festivala književnog i medijskog stvaralaštva na selu i o selu u Republici Srbiji „Moje selo u pričama i pesmama” ove godine održaće se 16. decembra sa početkom u 12 sati u Domu kulture u Stragarima, rečeno je na konferenciji za… »
Vesti dana »
(BLOG) Rasprava o Petrašinovićevim zakonima u Skupštini: "Predlog izmene izbornih zakona kozmetički"
N1 Info pre 34 minutajoš 58 povezanih
Evo kada nam stiže hladni front iz Hrvatske! Srbiju očekuje novi talas jakog nevremena, preti olujni vetar
Telegraf pre 23 minutajoš 32 povezane
Novo upozorenje RHMZ: Srbiju očekuju pljuskovi sa grmljavinom, olujni vetar i grad
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 53 povezane
Međugodišnja inflacija u Srbiji u aprilu 3,3 odsto, mesečna 0,8 odsto
Serbian News Media pre 1 satjoš 16 povezanih