Povezane vesti
"Lezbo šou, hrvatice na ceni, za 3 dana: 4.000 evra" Novinarka naišla na studentski oglas, pa upala u Hebrangovu 16: "Nisam ni…
Blic 15.12.2024
Novinarka "Jutarnjeg lista" našla je oglas na stranicama Student-servisa Zagreb u kojem traže animatore za rad u noćnom klubu. Kad je saznala da je reč o oglašavanju studentskog posla u striptiz baru, odlučila je da detaljnije ispita stvari. "Nisam ni… »
Novinarka našla studentski oglas, upala u Hebrangovu 16: "Lezbo šou i Hrvatice su na ceni, za 3 dana 4.000€ "
Telegraf 15.12.2024
Preporučujemo. - Vibrator šou? To ti je ustvari samozadovoljavanje ispred mušterije - neopterećen je konobar Borna dok mi opisuje studentski posao za koji sam se izgleda prijavila. "Sve je počelo nekoliko dana pre. Na stranicama Student-servisa Zagreb… »
Vesti dana »
"Ja sam nervozan? To je vaše mišljenje": Penjaroji zasmetalo jedno pitanje posle poraza u derbiju
Mondo pre 13 minutajoš 34 povezane
Džerusalem post: SAD razmatraju kopnenu operaciju za zauzimanje iranskog ostrva Harg
RTV pre 38 minutajoš 144 povezane
Dvojici studenata iz Novog Pazara određeno zadržavanje do 48 sati, advokati najavljuju žalbe
N1 Info pre 2 satajoš 18 povezanih
Raul Gonzales: Napredujemo kao tim, odigrali smo sjajan meč protiv Litvanije
RTS pre 3 satajoš 29 povezanih