Povezane vesti
Izrael najavio zatvaranje ambasade u Irskoj; Simon Haris žali zbog ove odluke
Insajder 15.12.2024
Ministar spoljnih poslova Izraela Gideon Sar najavio je danas da će se izraelska ambasada u Irskoj zatvoriti "zbog ekstremne antiizraelske politike Vlade u Dablinu". Izrael je opozvao svog ambasadora u maju, pošto je Irska postala jedna od tri zemlje EU… »
Izrael najavio zatvaranje ambasade u Irskoj zbog 'antiizraelske politike'
Slobodna Evropa 15.12.2024
Ministar vanjskih poslova Izraela Gideon Sar najavio je u nedjelju da će se izraelska ambasada u Irskoj biti zatvorena "zbog ekstremne antiizraelske politike Vlade u Dablinu". Izrael je opozvao svog ambasadora u maju, s obzirom na to da je Irska postala… »
Izrael zatvara ambasadu u Irskoj zbog "antiizraelske politike", oglasio se premijer: "Netanjahuova odluka za žaljenje"
Blic 15.12.2024
Izrael će zatvoriti svoju ambasadu u Dablinu u svetlu "ekstremne antiizraelske politike irske Vlade", rekao je ministar spoljnih poslova Gideon Sar u saopštenju. - Treba napomenuti da je u prošlosti izraelski ambasador u Dablinu bio opozvan nakon… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski: Ja sam vođa, svima sam zabranio pregovore s Putinom; Fico: Neću podneti ostaku
RTV pre 16 minutajoš 8 povezanih
U Srbiji danas oblačno, ali toplo za ovo doba godine, temperatura do 15 stepeni
Vesti online pre 16 minutajoš 9 povezanih
Jović konstantno zapažen, Micić svetluca, Bogdanović se opet ispromašivao
Euronews pre 22 minutajoš 11 povezanih
Muškarac automobilom uleteo u dvorište kuće na Tošinom bunaru, hitno prevezen u bolnicu
Blic pre 45 minutajoš 5 povezanih