Povezane vesti

Rajić: Vlast sad ne sme da žuri sa projektom Jadar, to bi bio još jedan prst u oko građanima

Rajić: Vlast sad ne sme da žuri sa projektom Jadar, to bi bio još jedan prst u oko građanima

N1 Info pre 4 sati
Advokat i osnivač RERI-ja Jovan Rajić ocenio je u "Novom danu" da vlast u Srbiji, s obzirom na proteste u zemlji, ne sme preterano da žuri sa guranjem još jednog problema i prsta u oko građanima ove zemlje - osetljivog pitanja kao što je Rio Tinto… »
Rajić: Vlast sada ne sme da žuri s projektom "Jadar", bio bi to još jedan prst u oko građanima

Rajić: Vlast sada ne sme da žuri s projektom "Jadar", bio bi to još jedan prst u oko građanima

Radio 021 pre 4 sati
Advokat i osnivač RERI-ja Jovan Rajić ocenio je da vlast u Srbiji, s obzirom na proteste u zemlji, ne sme preterano da žuri sa guranjem još jednog problema kao što je projekat Jadar. Ranije ove nedelje u Briselu je održana konferencija o kritičnim… »
Rajić: Vlast sad ne sme da žuri sa projektom Jadar

Rajić: Vlast sad ne sme da žuri sa projektom Jadar

Novi magazin pre 4 sati
Advokat i osnivač RERI-ja Jovan Rajić ocenio je u "Novom danu" da vlast u Srbiji, s obzirom na proteste u zemlji, ne sme preterano da žuri sa guranjem još jednog problema i prsta u oko građanima ove zemlje - osetljivog pitanja kao što je Rio Tinto… »

Vesti dana »