Povezane vesti
Ljilja i deki ugostili vrhunske pevače! – ne propustite da čujete sve što imaju da kažu u “Pusti brigu”
Mondo 15.12.2024
Puštamo brigu i ove nedelje! Uz naše sjajne goste Viki Miljković, Nermina Handžića i Barbaru Bobak, dobro ćemo da se zabavimo, a naši domaćini Ljiljana Stanišić i Dejan Šutanovac pobrinuće se za to da vam bude ugodno popodne uz prave specijalitete. Kao… »
Ovom pevaču je Šaban Šaulić prišao krišom na bini i samo sa njim želeo da otpeva pesmu! "Rekli su mojima da će se pojaviti na…
Kurir 15.12.2024
Gosti ovonedeljnog izdanja emisije koja se emituje na Kurir televiziji " Pusti brigu" bili su Viki Miljković, Nermin Handžić i Barbara Bobak,. Emisija je kao i svake nedelje pružila sjajnu atmosferu i zanimljive teme svojim gostima. Viki i Nermin dotakli… »
"Počeli smo zajedno da živimo, bog me je pogledao što sam nju upoznao" Nermin Handžić i Viki Miljković emotivno za Kurir…
Kurir 15.12.2024
Gosti ovonedeljnog izdanja emisije koja se emituje na Kurir televiziji " Pusti brigu" bili su Viki Miljković, Nermin Handžić i Barbara Bobak,. Emisija je kao i svake nedelje pružila sjajnu atmosferu i zanimljive teme svojim gostima. Nermin je poželeo da… »
Bend barbare Bobak živeo u kući njenih roditelja?! Pevačica iskreno za Kurir: "Oblikovala sam ih kako meni odgovara, umem da…
Kurir 15.12.2024
Gosti ovonedeljnog izdanja emisije koja se emituje na Kurir televiziji " Pusti brigu" bili su Viki Miljković, Nermin Handžić i Barbara Bobak,. Emisija je kao i svake nedelje pružila sjajnu atmosferu i zanimljive teme svojim gostima. Barbara je na samom… »
"Da nije bilo marine i fute ne znam kojim bih putem pošla!" Viki Miljković otkrila sve o počecima svoje karijere: Gledala me…
Kurir 15.12.2024
Emisija "Pusti brigu", koja se emituje svake nedelje na Kurir televiziji, i ove sezone prikovala je gledaoce svih generacija za male ekrane. Njeni domaćini su Ljiljana Stanišić i Dejan Šutanovac, koji su se pobrinuli za to ugodno popodne uz prave… »
Ljilja i deki ugostili vrhunske pevače! – ne propustite da čujete sve što imaju da kažu u “Pusti brigu”
Kurir 15.12.2024
Puštamo brigu i ove nedelje! Uz naše sjajne goste Viki Miljković, Nermina Handžića i Barbaru Bobak, dobro ćemo da se zabavimo, a naši domaćini Ljiljana Stanišić i Dejan Šutanovac pobrinuće se za to da vam bude ugodno popodne uz prave specijalitete. Kao… »
Vesti dana »

Bačulov: Zabrinut sam za bezbednost svoje porodice zbog Vučićevog snimka na TV Pink
Novi magazin pre 46 minutajoš 31 povezana

Ko je od opozicije došao na sastanak sa Brnabić pred sutrašnju sednicu Skupštine?
Danas pre 52 minutajoš 32 povezane

Grčka upozorava na prisustvo sumpor-dioksida u sušenim jagodama iz Srbije
Naslovi.ai pre 2 satajoš 8 povezanih

Francuski premijer podneo ostavku nekoliko sati nakon što je objavio sastav nove vlade
Beta pre 1 satjoš 42 povezane

Kamion probio ogradu na auto-put kod Maradika, normalizovan saobraćaj ka Novom Sadu nakon prekida
RTS pre 1 satjoš 33 povezane