Povezane vesti

"Da nije bilo marine i fute ne znam kojim bih putem pošla!" Viki Miljković otkrila sve o počecima svoje karijere: Gledala me…

"Da nije bilo marine i fute ne znam kojim bih putem pošla!" Viki Miljković otkrila sve o počecima svoje karijere: Gledala me…

Kurir pre 30 dana
Emisija "Pusti brigu", koja se emituje svake nedelje na Kurir televiziji, i ove sezone prikovala je gledaoce svih generacija za male ekrane. Njeni domaćini su Ljiljana Stanišić i Dejan Šutanovac, koji su se pobrinuli za to ugodno popodne uz prave… »
Bend barbare Bobak živeo u kući njenih roditelja?! Pevačica iskreno za Kurir: "Oblikovala sam ih kako meni odgovara, umem da…

Bend barbare Bobak živeo u kući njenih roditelja?! Pevačica iskreno za Kurir: "Oblikovala sam ih kako meni odgovara, umem da…

Kurir pre 30 dana
Gosti ovonedeljnog izdanja emisije koja se emituje na Kurir televiziji " Pusti brigu" bili su Viki Miljković, Nermin Handžić i Barbara Bobak,. Emisija je kao i svake nedelje pružila sjajnu atmosferu i zanimljive teme svojim gostima. Barbara je na… »
"Počeli smo zajedno da živimo, bog me je pogledao što sam nju upoznao" Nermin Handžić i Viki Miljković emotivno za Kurir…

"Počeli smo zajedno da živimo, bog me je pogledao što sam nju upoznao" Nermin Handžić i Viki Miljković emotivno za Kurir…

Kurir pre 30 dana
Gosti ovonedeljnog izdanja emisije koja se emituje na Kurir televiziji " Pusti brigu" bili su Viki Miljković, Nermin Handžić i Barbara Bobak,. Emisija je kao i svake nedelje pružila sjajnu atmosferu i zanimljive teme svojim gostima. Nermin je poželeo… »
Ovom pevaču je Šaban Šaulić prišao krišom na bini i samo sa njim želeo da otpeva pesmu! "Rekli su mojima da će se…

Ovom pevaču je Šaban Šaulić prišao krišom na bini i samo sa njim želeo da otpeva pesmu! "Rekli su mojima da će se…

Kurir pre 30 dana
Gosti ovonedeljnog izdanja emisije koja se emituje na Kurir televiziji " Pusti brigu" bili su Viki Miljković, Nermin Handžić i Barbara Bobak,. Emisija je kao i svake nedelje pružila sjajnu atmosferu i zanimljive teme svojim gostima. Viki i Nermin… »
Ljilja i deki ugostili vrhunske pevače! – ne propustite da čujete sve što imaju da kažu u “Pusti brigu”

Ljilja i deki ugostili vrhunske pevače! – ne propustite da čujete sve što imaju da kažu u “Pusti brigu”

Mondo pre 30 dana
Puštamo brigu i ove nedelje! Uz naše sjajne goste Viki Miljković, Nermina Handžića i Barbaru Bobak, dobro ćemo da se zabavimo, a naši domaćini Ljiljana Stanišić i Dejan Šutanovac pobrinuće se za to da vam bude ugodno popodne uz prave… »

Kurir pre 30 dana
Puštamo brigu i ove nedelje! Uz naše sjajne goste Viki Miljković, Nermina Handžića i Barbaru Bobak, dobro ćemo da se zabavimo, a naši domaćini Ljiljana Stanišić i Dejan Šutanovac pobrinuće se za to da vam bude ugodno popodne uz prave… »

Vesti dana »