Povezane vesti
"Ne zna se ko se više drogira, ako sam Ja uspela, mogu i oni..." Tužna ispovest Milice Todorović, evo kakve probleme je…
Kurir pre 10 minuta
Milica Todorović, naša popularna pevačica, poznata je po dobrom smislu za humor, te po harizmi koju nesebično daje svojim pratiocima i fanovima. Međutim, kao i kod svih ljudi, nije sve u životu bajka, već ponekad postoje padovi koje svi moraju da… »
"Osetila sam da polako tonem i da me sve umara": Milica Todorović o bolnim trenucima, pa otkrila veliku želju
Mondo pre 1 sat
Naša popularna pevačica Milica Todorović, nedavno je prolazila kroz težak period. Naša popularna pevačica, poznata je po dobrom smislu za humor, kao i po harizmi koju nesebično daje svojim pratiocima i fanovima. Kao i kod svih ljudi, ni u životu… »
Milica Todorović kroz suze o teškom periodu: "Ako pomišljate na drogu, samoubistvo..."
B92 pre 3 sata
Milica Todorović, naša popularna pevačica, poznata je po dobrom smislu za humor, ali i po glasu i nesvakidašnjoj harizmi. Međutim, kao i kod svih ljudi, i Milici nije sve u životu bilo bajka... Pevačica se suočila sa vrlo teškim periodom života… »
„Navijam da se desi taj veliki koncert, da album bude jako dobar i da se ostvarim kao majka“: Milica Todorović otvorila je…
Blic pre 5 sati
U emisiju „Balkanskom ulicom“ stigla je popularna pevačica i glumica Milica Todorović koja je sa autorkom i voditeljkom Vesnom Dedić otvorila mnoge teme, a između ostalog, progovorila je i o teškom periodu koji je iza nje. Naime, prošle godine… »
Vesti dana »
Dekan Poljoprivrednog fakulteta o incidentu: Studenti bili pribrani i mirni, pokazali visok stepen zrelosti
Danas pre 3 satajoš 38 povezanih
Sudar autobusa i automobila na Ibarskoj magistrali – povređeno četvoro dece i dvoje odraslih
RTS pre 4 satijoš 29 povezanih
Trump imenovao Grenella za predsjedničkog izaslanika za ‘specijalne misije’
Al Jazeera pre 12 satijoš 22 povezane
(Tvitovi) navijači zvezde presrećni zbog povratka Bolomboja posle pobede nad studentskim centrom: „Vratio se posle 2 meseca pauze i odmah se oseća sigurnost u reketu
Hot sport pre 1 satjoš 24 povezane
Sferopulos nakon pobede nad studentima: „Želim da zahvalim navijačima, prvi put smo dobili aplauze“ (video)
Hot sport pre 1 satjoš 22 povezane