Povezane vesti
"Ne zna se ko se više drogira, ako sam Ja uspela, mogu i oni..." Tužna ispovest Milice Todorović, evo kakve probleme je…
Kurir 15.12.2024
Milica Todorović, naša popularna pevačica, poznata je po dobrom smislu za humor, te po harizmi koju nesebično daje svojim pratiocima i fanovima. Međutim, kao i kod svih ljudi, nije sve u životu bajka, već ponekad postoje padovi koje svi moraju da… »
"Osetila sam da polako tonem i da me sve umara": Milica Todorović o bolnim trenucima, pa otkrila veliku želju
Mondo 15.12.2024
Naša popularna pevačica Milica Todorović, nedavno je prolazila kroz težak period. Naša popularna pevačica, poznata je po dobrom smislu za humor, kao i po harizmi koju nesebično daje svojim pratiocima i fanovima. Kao i kod svih ljudi, ni u životu… »
Milica Todorović kroz suze o teškom periodu: "Ako pomišljate na drogu, samoubistvo..."
B92 15.12.2024
Milica Todorović, naša popularna pevačica, poznata je po dobrom smislu za humor, ali i po glasu i nesvakidašnjoj harizmi. Međutim, kao i kod svih ljudi, i Milici nije sve u životu bilo bajka... Pevačica se suočila sa vrlo teškim periodom života… »
„Navijam da se desi taj veliki koncert, da album bude jako dobar i da se ostvarim kao majka“: Milica Todorović otvorila je…
Blic 15.12.2024
U emisiju „Balkanskom ulicom“ stigla je popularna pevačica i glumica Milica Todorović koja je sa autorkom i voditeljkom Vesnom Dedić otvorila mnoge teme, a između ostalog, progovorila je i o teškom periodu koji je iza nje. Naime, prošle godine… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi objavili sat koji otkucava do 27. januara uz poruku: Naljuti se čoveče
Novi magazin pre 7 satijoš 8 povezanih
BLOG Škole i fakulteti nastavili blokade: Incident kod Ustaničke u Beogradu, napadnuta i ekipa N1
N1 Info pre 4 satijoš 24 povezane
„Po danu će Noletu biti teže, forhend Zvereva od sjaja do očaja“
Sport klub pre 2 satajoš 22 povezane
Vlada usvojila Uredbu o uslovima i načinu sprovođenja državnih subvencija za kupovinu električnih automobila
NIN pre 3 satajoš 19 povezanih