Повезане вести

"Не зна се ко се више дрогира, ако сам Ја успела, могу и они..." Тужна исповест Милице Тодоровић, ево какве проблеме је имала…

"Не зна се ко се више дрогира, ако сам Ја успела, могу и они..." Тужна исповест Милице Тодоровић, ево какве проблеме је имала…

Курир 15.12.2024
Милица Тодоровић, наша популарна певачица, позната је по добром смислу за хумор, те по харизми коју несебично даје својим пратиоцима и фановима. Међутим, као и код свих људи, није све у животу бајка, већ понекад постоје падови… »
"Осетила сам да полако тонем и да ме све умара": Милица Тодоровић о болним тренуцима, па открила велику жељу

"Осетила сам да полако тонем и да ме све умара": Милица Тодоровић о болним тренуцима, па открила велику жељу

Мондо 15.12.2024
Наша популарна певачица Милица Тодоровић, недавно је пролазила кроз тежак период. Наша популарна певачица, позната је по добром смислу за хумор, као и по харизми коју несебично даје својим пратиоцима и фановима. Као и код свих… »
Милица Тодоровић кроз сузе о тешком периоду: "Ако помишљате на дрогу, самоубиство..."

Милица Тодоровић кроз сузе о тешком периоду: "Ако помишљате на дрогу, самоубиство..."

Б92 15.12.2024
Милица Тодоровић, наша популарна певачица, позната је по добром смислу за хумор, али и по гласу и несвакидашњој харизми. Међутим, као и код свих људи, и Милици није све у животу било бајка... Певачица се суочила са врло тешким… »
„Навијам да се деси тај велики концерт, да албум буде јако добар и да се остварим као мајка“: Милица Тодоровић отворила је…

„Навијам да се деси тај велики концерт, да албум буде јако добар и да се остварим као мајка“: Милица Тодоровић отворила је…

Блиц 15.12.2024
У емисију „Балканском улицом“ стигла је популарна певачица и глумица Милица Тодоровић која је са ауторком и водитељком Весном Дедић отворила многе теме, а између осталог, проговорила је и о тешком периоду који је иза ње. Наиме… »

Вести дана »