Povezane vesti
"Ne zna se ko se više drogira, ako sam Ja uspela, mogu i oni..." Tužna ispovest Milice Todorović, evo kakve probleme je imala…
Kurir 15.12.2024
Milica Todorović, naša popularna pevačica, poznata je po dobrom smislu za humor, te po harizmi koju nesebično daje svojim pratiocima i fanovima. Međutim, kao i kod svih ljudi, nije sve u životu bajka, već ponekad postoje padovi koje svi moraju da prođu… »
"Osetila sam da polako tonem i da me sve umara": Milica Todorović o bolnim trenucima, pa otkrila veliku želju
Mondo 15.12.2024
Naša popularna pevačica Milica Todorović, nedavno je prolazila kroz težak period. Naša popularna pevačica, poznata je po dobrom smislu za humor, kao i po harizmi koju nesebično daje svojim pratiocima i fanovima. Kao i kod svih ljudi, ni u životu Milice… »
Milica Todorović kroz suze o teškom periodu: "Ako pomišljate na drogu, samoubistvo..."
B92 15.12.2024
Milica Todorović, naša popularna pevačica, poznata je po dobrom smislu za humor, ali i po glasu i nesvakidašnjoj harizmi. Međutim, kao i kod svih ljudi, i Milici nije sve u životu bilo bajka... Pevačica se suočila sa vrlo teškim periodom života, o čemu… »
„Navijam da se desi taj veliki koncert, da album bude jako dobar i da se ostvarim kao majka“: Milica Todorović otvorila je…
Blic 15.12.2024
U emisiju „Balkanskom ulicom“ stigla je popularna pevačica i glumica Milica Todorović koja je sa autorkom i voditeljkom Vesnom Dedić otvorila mnoge teme, a između ostalog, progovorila je i o teškom periodu koji je iza nje. Naime, prošle godine stigao ju… »
Vesti dana »

Zelenski se ne sprema za mir, nego za rat "Ministarstvo odbrane, zajedno sa vojskom, mora to da reši"
Alo pre 39 minutajoš 5 povezanih