Povezane vesti
Svetlana Ceca Ražnatović oduševila Štutgart: Solo status i nezaboravna atmosfera!
Svet plus pre 3 sata
Svetlana Ceca Ražnatović, jedna od najpoznatijih balkanskih muzičkih zvezda, održala je spektakularan koncert sinoć, 14. decembra, u prepunoj sali u Štutgartu. Ova večer ostala je upamćena po rekordnoj poseti, dok je publika pevala svaki hit… »
"Moj status je najjači" Ceca Ražnatović progovorila o emotivnom životu i otkrila da li ima dečka
Kurir pre 4 sati
Svetlana Ceca Ražnatović održala je sinoć koncert u Štutgartu gde je obradovala svoju najverniju publiku. Pevačica je atmosferu dovela do usijanja, a u jednom trenutku se obratila publici i progovorila o svom emotivnom statusu. - Znate šta… »
"Znate šta, moj je najjači": Ceca progovorila o partneru i ljubavnom statusu na nastupu u Štutgartu
Mondo pre 4 sati
Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović održala je sinoć, 14. decembra, nezaboravan koncert u Štutgartu. Sala je bila ispunjena do poslednjeg mesta, a Ceca je oborila rekord posete, osvojivši publiku svojim brojnim hitovima koja je horski pevala… »
(Video) "Znate šta? Najjači je moj status" Ceca Ražnatović progovorila o emotivnom životu i otkrila da li ima dečka
Blic pre 4 sati
Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović održala je sinoć koncert u Štutgartu oborivši rekord posete. Ceca je atmosferu dovela do usijanja, a u jednom trenutku se obratila publici i progovorila o svom emotivnom statusu. - Znate šta? Najjači je… »
"Moj je najjači..." Ceca progovorila o ljubavnom statusu, pa publiku u Štutgartu nasmejala do suza
Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović održala je sinoć, 14. decembra, nezaboravan koncert u Štutgartu. Sala je bila ispunjena do poslednjeg mesta, a Ceca je oborila rekord posete, osvojivši publiku svojim brojnim hitovima koja je… »
Vesti dana »
Provokator sa današnjeg skupa podrške studentskim blokadama u Novom Sadu pripadnik BIA?
Nova pre 3 satajoš 38 povezanih
Krenuo na posao pa se zakucao u Autobus pun dece?! Osnovci bili na dnevnoj ekskurziji na Zlatiboru kada je vozač prešao u njihovu traku, scene stravične (Foto)
Kurir pre 1 satjoš 31 povezana
UŽIVO Prvi poraz Partizana u ABA ligi; "Oba igrača su otišla u bolnicu"
B92 pre 17 minutajoš 27 povezanih
Tramp imenovao Ričarda Grenela za izaslanika za specijalne misije
Insajder pre 9 satijoš 22 povezane