Povezane vesti
Devojka se utapala u ledenoj uni, mladić bez razmišljanja skočio za njom: Neverovatna scena spasavanja, oboje pronađeni bez…
Kurir pre 2 sata
U ranim jutarnjim satima, u Bihaću, devojka od 19 godina skočila je u reku Unu. Videvši ozbiljnost situacije, Bišćanin Alija Ramakić je, bez razmišljanja, skočio za njom i dovukao do same obale. Zbog hladnoće reke, oboje su se našli u nesvesnom… »
Devojka se davila u hladnoj Uni, a onda se pojavio heroj Alija: Spasio je, oboje pronađeni bez svesti
Telegraf pre 3 sata
Preporučujemo. U ranim jutarnjim satima, u Bihaću, devojka starosne dobi od 19 godina skočila je u reku Unu. Videvši ozbiljnost situacije, Bišćanin Alija Ramakić je, bez razmišljanja, skočio za njom i dovukao do same obale, saznaje portal… »
Devojka skočila u hladnu Unu: Sugrađanin pošao da je spase, pa oboje pronađeni bez svesti: Drama u Bihaću
Blic pre 4 sati
U ranim jutarnjim satima, u Bihaću, devojka (19) je skočila u reku Unu. Videvši ozbiljnost situacije, sugrađanin Alija Ramakić je, bez razmišljanja, skočio za njom i dovukao do same obale. Zbog hladnoće reke, oboje su se našli u nesvesnom stanju… »
Vesti dana »
Provokator sa današnjeg skupa podrške studentskim blokadama u Novom Sadu pripadnik BIA?
Nova pre 5 satijoš 38 povezanih
Ovo je Violeta koja je poginula u stravičnom sudaru kod Orlovače: Auto je od siline udarca bio potpuno smrskan
Telegraf pre 2 satajoš 31 povezana
Gvardiola: Ja sam šef, ja sam trener i nisam dovoljno dobar
Sportski žurnal pre 41 minutajoš 28 povezanih
Trump imenovao Grenella za predsjedničkog izaslanika za ‘specijalne misije’
Al Jazeera pre 14 satijoš 22 povezane