Povezane vesti
Lalatović dobio TSC, pa poslao džentlmensku poruku: "Želim da prezime u Evropi, sjajno predstavljaju Srbiju"
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Fudbaleri Vojvodine su upisali pobedu protiv TSC-a u Bačkoj Topoli sa 3:1 u derbiju severa Srbije, čime su uspeli da dođu i do prekida nešto slabije serije rezultata. Golove su postigli Kokanović, Bamidele i Seri. Nakon meča… »
Lalatović: Moja 141. utakmica na klupi Voše, moje ime je ispisano zlatnim slovima u istoriji kluba
Radio 021 pre 5 sati
Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović bio je presrećan nakon pobede nad TSC-om u Bačkoj Topoli. Fudbaleri "stare dame" pobedili su direktnog rivala u borbi za Evropu rezultatom 3:1, a Lalatović je čestitao rivalu na svemu što čine za… »
Nenad Lalatović je "Kralj severa": Vojvodini derbi protiv TSC-a, magija Serija presudila u Bačkoj Topoli
Telegraf pre 7 sati
Preporučujemo. Fudbaleri Vojvodine su uspeli da slave u velikom derbiju severa, pošto su na gostujućem terenu bili bolji od TSC-a iz Bačke Topole sa ubedljivih 3:1, dok je sve moglo biti i ubedljivije, samo da crveno-beli nisu skrivili penal u finišu… »
Vesti dana »
Lazović na Drugom kongresu ZLF-a: Smena naprednjačke kriminalne hobotnice je prvi cilj
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Gvardiola preuzeo odgovornost: „Ja sam trener i nisam dovoljno dobar“
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Predsednik brazila konačno izašao iz bolnice: Zabranjena su mu putovanja
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane
Veljko Ražnatović iznerviran nakon pobede na takmičenju - otkrio šta mu je zasmetalo: "neuki ljudi jedu go*** i se**, imaju svoje teorije zavere"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Studenti u „Utisku nedelje“ o „jeftinim“ stanovima za mlade: To je poniženje, uzmite lizalicu i biće ok
Danas pre 4 satijoš 1 povezana