Povezane vesti
U SAD organizovan "let fantazije" za bolesnu decu - do Severnog pola
Telegraf 15.12.2024
Preporučujemo. Više od 100 dece, od kojih neka imaju ozbiljne zdravstvene probleme, bilo je na specijalnom avionskom "letu fantazije" koji je organizovan sa međunarodnog aerodroma u Denveru na, kako je deci rečeno - Severni pol. Avion sa decom je, nakon… »
"Let fantazije" za bolesnu decu: Mališane dočekao Deda Mraza i mnoštvo vilenjaka (FOTO)
Euronews 15.12.2024
Više od 100 dece, od kojih neka imaju ozbiljne zdravstvene probleme, bilo je na specijalnom avionskom "letu fantazije" koji je organizovan sa međunarodnog aerodroma u Denveru na, kako je deci rečeno - Severni pol. Avion sa decom je, nakon leta koji je… »
U SAD organizovan “let fantazije” za bolesnu decu – do Severnog pola
Vesti online 15.12.2024
Više od 100 dece, od kojih neka imaju ozbiljne zdravstvene probleme, bilo je na specijalnom avionskom “letu fantazije” koji je organizovan sa međunarodnog aerodroma u Denveru na, kako je deci rečeno – Severni pol. Avion sa decom je, nakon leta koji je… »
Vesti dana »
Sastanak predsednika Amerike i Ukrajine Tramp: Mislim da i Putin i Zelenski žele da postignu dogovor
Dnevnik pre 9 minutajoš 23 povezane
Izlazne ankete posle izbora na Kosovu: Samoopredeljenje osvojilo najviše glasova
BBC News pre 1 satjoš 59 povezanih
Na štandu u Bulevaru kraljice Marije u Kragujevcu akcija „Raspiši pobedu“ do 22 sata
Glas Šumadije pre 49 minutajoš 56 povezanih
Ovo je bila poslednja želja Brižit Bardo: "Tek posle moje smrti, ljudi će prepoznati da sam bila pionir"
Mondo pre 1 satjoš 73 povezane