Povezane vesti
Pevačica počastila Prijovićku bakšišom od 5000 €: Folkerkin sin otkrio šok detalje sa privatnog slavlja
Mondo pre 5 sati
Poznata folkerka pokazala da je široke ruke. Sin Zlate Petrović, Jovan Pejić Peja, trenutno se nalazi na imanju u Šimanovcima u rijalitiju "Elita". Kako društvenim mrežama kruže isečci iz Bele kuće, sada se na jednoj platformi pojavio snimak gde… »
Skandal! Žena prebila muža zbog maje Marinković! Isplivao video koji je frapirao sve: Pokaži mi poruke s njom, dopisivali…
Kurir pre 5 sati
Maja Marinković poznata je po svojim skandalima kako u rijalitiju u kom je bila više godina, tako i u spoljnom svetu. Trenutno se ne takmiči na imanju u Šimanovcima, ali je zato aktivna na društvenoj mreži TikTok gde često snima uživo prenose sa… »
Ova pevačica je dala prijovićki bakšiš od 5000 evra! Folkerkin sin otkrio detalje sa privatnog slavlja i šokirao naciju
Kurir pre 6 sati
Sin Zlate Petrović, Jovan Pejić Peja, trenutno se nalazi na imanju u Šimanovcima u rijalitiju Elita. Kako društvenim mrežama kruže isečci iz Bele kuće, sada se na jednoj platformi pojavio snimak gde pevačicin sin prepričava događaje sa majkom… »
Vesti dana »
Lazović na Drugom kongresu ZLF-a: Smena naprednjačke kriminalne hobotnice je prvi cilj
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Gvardiola preuzeo odgovornost: „Ja sam trener i nisam dovoljno dobar“
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Veljko Ražnatović iznerviran nakon pobede na takmičenju - otkrio šta mu je zasmetalo: "neuki ljudi jedu go*** i se**, imaju svoje teorije zavere"
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Studenti u „Utisku nedelje“ o „jeftinim“ stanovima za mlade: To je poniženje, uzmite lizalicu i biće ok
Danas pre 5 satijoš 1 povezana