Повезане вести

Потресно опроштајно писмо Синише Михајловића: Ја сам онај исти Србин, срешћемо се поново!

Потресно опроштајно писмо Синише Михајловића: Ја сам онај исти Србин, срешћемо се поново!

Мондо 16.12.2024
Три месеца пред смрт, Синиша Михајловић напустио је Болоњу и написао опроштајно писмо које и данас тера сузе на очи. Славни српски фудбалер и тренер Синиша Михајловић преминуо је на данашњи дан пре две године. Нажалост, Михи се… »
Потресна објава Михине кћерке на годишњицу смрти: Окупила се цела фамилија, спремају сарме, само њега нема

Потресна објава Михине кћерке на годишњицу смрти: Окупила се цела фамилија, спремају сарме, само њега нема

Мондо 16.12.2024
Викторија Михајловић објавила је на Инстаграму сцену из породичног дома где обележавају две године без великог Синише Михајловића. На данашњи дан пре две године преминуо је Синиша Михајловић. Легендарни српски фудбалер и тренер… »
Мајка Синише Михајловића две године након смрти сина стигла у Рим код снајке Аријане: Оно што ју је дочекало у дому тера сузе…

Мајка Синише Михајловића две године након смрти сина стигла у Рим код снајке Аријане: Оно што ју је дочекало у дому тера сузе…

Блиц 15.12.2024
Викторија Михајловић изгубила је сина у децембру 2022. године, а свет спорта остао је без највећег фудбалског аса, Синише Михајловића. Вољени фудбалер и тренер преминуо је након тешке борбе са болести, а иза себе оставио је… »

Вести дана »