Povezane vesti
"Mesecima me bolela glava, a onda me zabolela leva ruka" Stanko saznao da ima bolest od koje se u trenu umire - Strah postao…
Kurir 16.12.2024
Da su bolesti srca podmukle, kao i skoro sve ostale, i da ne daju uvek jasne signale, pokazuje i primer Stanka Tošića iz sela Konjino kod Lebana, poljoprivrednika i radnika u vreme kada je dobio infarkt akutnog miokarda i preživeo zahvaljujući, naravno… »
Stanka iz Lebana zaboleo lakat, a onda je saznao da ima bolest od koje se u trenutku umire! "Bol je bio sve jači, lekar mi je…
Blic 16.12.2024
Da su bolesti srca podmukle, kao i skoro sve ostale, i da ne daju uvek jasne signale, pokazuje i primer Stanka Tošića iz sela Konjino kod Lebana, poljoprivrednika i radnika u vreme kada je dobio infarkt akutnog miokarda i preživeo zahvaljujući, naravno… »
Stanka iz Lebana zabolelo oko lakta, a ispostavilo se da ima bolest od koje se u trenutku umire
Telegraf 16.12.2024
Preporučujemo. Da su bolesti srca podmukle, kao i skoro sve ostale, i da ne daju uvek jasne signale, pokazuje i primer Stanka Tošića iz sela Konjino kod Lebana, poljoprivrednika i radnika u vreme kada je dobio infarkt akutnog miokarda i preživeo… »
Vesti dana »

Toplo ali i kiša: RHMZ objavio kakvo će vreme biti do kraja sedmice
Danas pre 3 satajoš 12 povezanih

Vrednosti ambrozije u vazduhu znatno iznad graničnih vrednosti, u Beogradu oboren „rekord“
Sputnik pre 24 satajoš 10 povezanih

Dan nakon smrtonosnih protesta u Nepalu: Uveden policijski čas, vojska čuva zgradu parlamenta, na ulicama pusto
NIN pre 14 minutajoš 29 povezanih

Zaključci diskusije u EP o Srbiji staju u šest tačaka: Kolike su izvesne sankcije Vučiću?
Radio 021 pre 3 satajoš 5 povezanih

Srbija-Engleska: Brodolom i incidenti na tribinama - u fotografijama
NIN pre 19 minutajoš 55 povezanih