Povezane vesti
"Mesecima me bolela glava, a onda me zabolela leva ruka" Stanko saznao da ima bolest od koje se u trenu umire - Strah postao…
Kurir pre 1 sat
Da su bolesti srca podmukle, kao i skoro sve ostale, i da ne daju uvek jasne signale, pokazuje i primer Stanka Tošića iz sela Konjino kod Lebana, poljoprivrednika i radnika u vreme kada je dobio infarkt akutnog miokarda i preživeo zahvaljujući… »
Stanka iz Lebana zaboleo lakat, a onda je saznao da ima bolest od koje se u trenutku umire! "Bol je bio sve jači, lekar mi je…
Blic pre 4 sati
Da su bolesti srca podmukle, kao i skoro sve ostale, i da ne daju uvek jasne signale, pokazuje i primer Stanka Tošića iz sela Konjino kod Lebana, poljoprivrednika i radnika u vreme kada je dobio infarkt akutnog miokarda i preživeo zahvaljujući… »
Stanka iz Lebana zabolelo oko lakta, a ispostavilo se da ima bolest od koje se u trenutku umire
Telegraf pre 6 sati
Preporučujemo. Da su bolesti srca podmukle, kao i skoro sve ostale, i da ne daju uvek jasne signale, pokazuje i primer Stanka Tošića iz sela Konjino kod Lebana, poljoprivrednika i radnika u vreme kada je dobio infarkt akutnog miokarda i preživeo… »
Vesti dana »
Amnesti internešnel: Policija i obaveštajne službe u Srbiji koriste softvere za hakovanje aktivista; BIA i MUP odbacuju navode
RTS pre 9 minutajoš 43 povezane
Manojlović: Tužilaštvo mora da sasluša Vučića zbog korupcije u projektu Železnice
Beta pre 58 minutajoš 12 povezanih
LSV: Hitno smeniti direktora „Jovine gimnazije“ u Novom Sadu – on je sramoti
Novi magazin pre 15 minutajoš 21 povezana
Siguran pad Olafa Šolca, slede izbori: Bundestag danas o političkoj sudbini kancelara
Danas pre 2 satajoš 15 povezanih