Povezane vesti
"Mesecima me bolela glava, a onda me zabolela leva ruka" Stanko saznao da ima bolest od koje se u trenu umire - Strah postao…
Kurir 16.12.2024
Da su bolesti srca podmukle, kao i skoro sve ostale, i da ne daju uvek jasne signale, pokazuje i primer Stanka Tošića iz sela Konjino kod Lebana, poljoprivrednika i radnika u vreme kada je dobio infarkt akutnog miokarda i preživeo zahvaljujući, naravno… »
Stanka iz Lebana zaboleo lakat, a onda je saznao da ima bolest od koje se u trenutku umire! "Bol je bio sve jači, lekar mi je…
Blic 16.12.2024
Da su bolesti srca podmukle, kao i skoro sve ostale, i da ne daju uvek jasne signale, pokazuje i primer Stanka Tošića iz sela Konjino kod Lebana, poljoprivrednika i radnika u vreme kada je dobio infarkt akutnog miokarda i preživeo zahvaljujući, naravno… »
Stanka iz Lebana zabolelo oko lakta, a ispostavilo se da ima bolest od koje se u trenutku umire
Telegraf 16.12.2024
Preporučujemo. Da su bolesti srca podmukle, kao i skoro sve ostale, i da ne daju uvek jasne signale, pokazuje i primer Stanka Tošića iz sela Konjino kod Lebana, poljoprivrednika i radnika u vreme kada je dobio infarkt akutnog miokarda i preživeo… »
Vesti dana »

"Izdavaćemo hitna upozorenja": Rhmz se oglasio zbog nevremena koje se sutra očekuje u Srbiji
Mondo pre 30 minutajoš 25 povezanih

Ivana Španović prepustila zlato, Milica je nije nasledila: Pre dve godine smo slavili, sad ostali kratki
Mondo pre 45 minutajoš 35 povezanih

„Neprimereno u atmosferi rastuće represije vlasti“: Rektor Đokić otkrio zašto neće svečano biti obeležen Dan Univerziteta
Nedeljnik pre 1 satjoš 10 povezanih