Повезане вести
"Месецима ме болела глава, а онда ме заболела лева рука" Станко сазнао да има болест од које се у трену умире - Страх постао…
Курир 16.12.2024
Да су болести срца подмукле, као и скоро све остале, и да не дају увек јасне сигнале, показује и пример Станка Тошића из села Коњино код Лебана, пољопривредника и радника у време када је добио инфаркт акутног миокарда и… »
Станка из Лебана заболео лакат, а онда је сазнао да има болест од које се у тренутку умире! "Бол је био све јачи, лекар ми је…
Блиц 16.12.2024
Да су болести срца подмукле, као и скоро све остале, и да не дају увек јасне сигнале, показује и пример Станка Тошића из села Коњино код Лебана, пољопривредника и радника у време када је добио инфаркт акутног миокарда и… »
Станка из Лебана заболело око лакта, а испоставило се да има болест од које се у тренутку умире
Телеграф 16.12.2024
Препоручујемо. Да су болести срца подмукле, као и скоро све остале, и да не дају увек јасне сигнале, показује и пример Станка Тошића из села Коњино код Лебана, пољопривредника и радника у време када је добио инфаркт акутног… »
Вести дана »
"Обараћемо руске авионе и дронове": Овакву претњу Путин није добио од почетка рата у Украјини
Мондо пре 2 сатајош 51 повезана
Стојаковић: Задовољан сам коначним резултатом и створеним приликама против Радничког
РТС пре 3 сатајош 31 повезана
Норис: "Невероватан је осећај освојити титулу, желим да уживам"
Спортске.нет пре 32 минутајош 43 повезане