Povezane vesti
Zli komentari dokusurili Zorannah! Influenserka plače i napušta sve zbog hejtera, sada otkriveno šta joj se tačno desilo
Kurir pre 29 dana
Blogerka Zorana Jovanović Zorannah je kroz suze priznala da ne razume zašto je često na meti kritika, te priznala da planira da prestane da snima za Jutjub. Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, već neko vreme uživa u vezi sa fudbalerom Elojem… »
Zorana Jovanović odustaje od snimanja nakon 15 godina, potpuno se slomila: "Zašto me toliko mrzite?"
Mondo pre 30 dana
Zorana je i dalje na meti brutalnih komentara nakon svojih izjava o bivšoj devojci svog sadašnjeg dečka. Influenserka i po mnogima prva blogerka u Srbiji Zorana Jovanović, na meti je brutalnih komentara zbog komentara o bivšoj devojci svog sadašnjeg… »
"Čime sam ovo zaslužila?" Zorannah kroz suze najavila kraj karijere: "Razbili ste me posle 15 godina..."
Telegraf pre 30 dana
Preporučujemo. Influenserka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah šokirala je pratioce emotivnim obraćanjem na svom Jutjub kanalu, gde je kroz suze otkrila da razmišlja o prestanku snimanja. Na meti je kritika zbog komentara o bivšoj partnerki… »
Vesti dana »
Prošireni Rektorski kolegijum Univerziteta u Beogradu : Ispuniti zahteve studenata
RTV pre 1 satjoš 63 povezane
Studenti u Novom Sadu najavili svakodnevne proteste ispred suda, zbog nezakonitog ispitnog roka
Insajder pre 57 minutajoš 32 povezane
„Rivalke to osete, pa se osile“: Olga o tajni velike pobede i moćnoj Amerikanki kojoj staje na crtu
Nova pre 7 satijoš 22 povezane