Povezane vesti
„Zvali su me klempava i daska“: Katarina Grujić sa 20 godina ugradila silikone
Nova pre 2 dana
: Pevačica je sa dvadeset godina ugradila silikone u grudima, a na iznenađenje mnogih, imala je punu podršku svog oca. Katarina Grujić svojevremeno se prisetila kakve pogrdne nadimke je dobijala od svojih vršnjaka. „Zvali su me klempava, a drugi… »
Kaća Grujić uradila je silikone sa 20 godina, a reakciju oca ne zaboravlja: Pevačica imala komplekse: "Zvali su me klempava…
Blic pre 2 dana
Mnoge dame sa javne scene podvrgle su se različitim estetskim operacijama, a neke su čak promenile lični opis korekcijama, dok neke i dalje kriju da su išta korigovale na sebi. Pevačica Katarina Grujić nikada nije krila da je pre nekoliko godina… »
"Zvali su me klempava i govorili da sam daska" Katarina Grujić prošla kroz agoniju zbog vršnjaka: Bila sam ravna...
Kurir pre 2 dana
Katarina Grujić uvek je otvoreno isticala da je imala veliku podršku roditelja od svog najranijeg detinjstva, i da je od njih imala raširene ruke i razumevanje za sve ono što je želela. Ipak, među vršnjacima joj nije bilo lako. Pevačica se sada… »
Vesti dana »
Vlast pregovara samo sa „legitimnim“ predstavnicima studenata: Koga oni zaista predstavljaju?
Danas pre 1 satjoš 36 povezanih
Gradonačelnik najavio da će javni prevoz u Beogradu biti besplatan od 1. januara
Kamatica pre 1 satjoš 27 povezanih
Kinezi upozoravali Infrastrukturu železnice da su stanice nebezbedne i da ih treba proveriti
Danas pre 6 satijoš 6 povezanih
Ubistvo Putinovog generala diglo Rusiju na noge: Saslušano više osoba zbog likvidacije Igora Kirilova
Telegraf pre 1 satjoš 19 povezanih