Povezane vesti
Stanari zgrade na trasi železničke obilaznice: Gradilište sve bliže, a mi nemamo gde
Niške vesti pre 50 minuta
Jedna od stanarki zgrade Danijela Plavšić kazala je da već dve godine sud u Nišu ne odlučuje po njihovom zahtevu da im preduzeće Infrastruktura železnica Srbija obezbedi stanove na neko drugoj lokaciji sa mogućnošću da ih trajno koriste ili da… »
Stanari zgrade na trasi niške železničke obilaznice: Gradilište sve bliže, a mi nemamo gde
N1 Info pre 4 sati
Gradilište železničke obilaznice svakim danom sve je bliže stambenoj zgradi na Bulevaru 12. februar u Nišu i zabrinutost pet porodica koje žive u njoj žive sve je veća jer će zgrada morati da bude srušena, a njihovo stambeno pitanje još nije… »
Stanari zgrade na trasi niške železničke obilaznice: Gradilište sve bliže, a mi nemamo gde
Novi magazin pre 4 sati
Gradilište železničke obilaznice svakim danom sve je bliže stambenoj zgradi na Bulevaru 12. februar u Nišu i zabrinutost pet porodica koje žive u njoj žive sve je veća jer će zgrada morati da bude srušena, a njihovo stambeno pitanje još nije… »
Vesti dana »
Amnesti internešenel: Vlast u Srbiji koristi špijunske softvere za represiju nad civilnim društvom; MUP i BIA demantuju
Insajder pre 50 minutajoš 45 povezanih
Manojlović: Tužilaštvo mora da sasluša Vučića zbog korupcije u projektu Železnice
Beta pre 1 satjoš 12 povezanih
BLOG UŽIVO Održana još jedna blokada: Sve više srednjoškolaca se pridružuje studentima, prosvetari najavljuju jednodnevni štrajk
Nova pre 25 minutajoš 22 povezane