Povezane vesti
"Uvek se žalio, a danas je najlakše biti domaćica" Bojana Lazić priznala da ju je bivši muž varao, pa iznela nove detalje…
Blic 16.12.2024
Voditeljka Bojana Lazić, bila je u braku sa glumcem i voditeljem Žarkom Lazićem sa kojim je dobila sina. Bojana Lazić nakon razvoda neretko iznosi detalje iz njihovog braka, a sada je otkrila šta joj je zamerao bivši muž. - Spremala sam mužu, ali… »
"Varao me je, žalio se..." Bojana Lazić otvoreno o bivšem mužu i odnosu nakon razvoda: Nemamo iste poglede na svet...
Kurir 16.12.2024
Voditeljka Bojana Lazić, bila je u braku sa glumcem i voditeljem Žarkom Lazićem sa kojim je dobila sina. Bojana Lazić nakon razvoda neretko iznosi detalje iz njihovog braka, a sada je otkrila šta joj je zamerao bivši muž. - Spremala sam mužu, ali… »
Vesti dana »

„Rusija nema nameru da skoro okonča rat u Ukrajini, 1:0 za Putina“: Reakcije svetskih lidera na susret ruskog i američkog predsednika
Danas pre 5 minutajoš 27 povezanih

Vuk Cvijić: Policajac me napao bez ikakvog povoda, bio sam slep sat vremena
Nedeljnik pre 2 satajoš 11 povezanih

SRCE: Prijava protiv policijskog komandanta zbog zlostavljanja studentkinje i pretnji silovanjem
Bujanovačke pre 1 satjoš 23 povezane

Nikezić: Infrastruktura železnice potvrdila da se ploča u stanici Beograd Centar u Prokopu "kreće"
N1 Info pre 2 satajoš 19 povezanih

U Srbiji kao u rerni, temperatura uključena na trojku! U ovom gradu izmerena najviša temperatura!
Alo pre 35 minutajoš 37 povezanih