Povezane vesti
Ovaj čovek pliva u parama! Jovan iz Niša uspeo je nešto neverovatno i broji se novčanicama
Telegraf 16.12.2024
Preporučujemo. Jovan Čuljković iz Niša u velikom koferu i albumima u svom stanu ima više od 16.000 starih papirnih novčanica, a od tog broja više od 10.000 ih je iz perioda hiperinflacije u Saveznoj Republici Jugoslaviji. Jovan se kolekcionarstvom… »
Jovan prikupio više od 16.000 starih papirnih novčanica
Niške vesti 16.12.2024
Jovan se kolekcionarstvom bavi dve decenije i za to vreme uspeo je da prikupi veliki broj antikviteta poput starog nakita, satova, kovanica i ukrasa, ali prvenstveno starih papirnih novčanica. „Ljudi me pitaju šta će mi toliko papirnih novčanica… »
Vesti dana »

Dačić: Policija kod novosadskog DIF-a upotrebila minimalnu silu tek nakon što je bila napadnuta
Radio 021 pre 4 satijoš 45 povezanih

BLOG UŽIVO Protest ispred DIF-a u Novom Sadu: Širom Srbije večeras okupljanja zbog policijske brutalnosti, poništen stari konkurs za izbor članova REM-a
Nova pre 6 minutajoš 73 povezane

Odbor za kulturu i informisanje poništio odluku o kandidatima za izbor Saveta REM-a
RTV pre 36 minutajoš 17 povezanih

"Izbore možda i ja raspišem, ko zna" Vučić o zahtevima blokadera: Siguran sam da od mene neće ništa tražiti, kako da pljunu sebi u lice posle šest meseci
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih

Sud u Prištini izdao nalog za hapšenje Milana Radoičića i 19 Srba zbog navodnog ratnog zločina
Beta pre 3 satajoš 18 povezanih