Povezane vesti

Naša pevačica rodila ćerku u šestoj deceniji, trpi strašne uvrede: "Šta si čekala do sada?"

Naša pevačica rodila ćerku u šestoj deceniji, trpi strašne uvrede: "Šta si čekala do sada?"

Mondo pre 1 sat
Sanja je priznala da njena borba traje preko deceniju, ali je otkrila i sa čime se trenutno suočava. Folk pevačica Sanja Maletić postala je majka u 52. godini i od tada ne prestaje komentari na njen račun, a sada je o istima otvoreno progovorila… »
"Ne znaš ti, nemaš decu! Šta si čekala do sad?!" Sanja dobila ćerku u 6. deceniji, suočila se sa surovim komentarima…

"Ne znaš ti, nemaš decu! Šta si čekala do sad?!" Sanja dobila ćerku u 6. deceniji, suočila se sa surovim komentarima…

Blic pre 3 sata
Pevačica Sanja Maletić je postala majka u 52. godini. Ona se godinama borila za potomstvo, o čemu je otvoreno govorila. Posle dugogodišnje borbe dobila je ćerku Vanju i kaže da osećaj ne može rečima da se opiše. - Ne može to rečima da se… »
"Jako me je vređalo kad su mi govorili da ja ne znam, jer nemam decu..." Gorka ispovest Sanje Maletić: Imam nekretnine u 5…

"Jako me je vređalo kad su mi govorili da ja ne znam, jer nemam decu..." Gorka ispovest Sanje Maletić: Imam nekretnine u 5…

Kurir pre 6 sati
Sanja Maletić pre pola godine postala je majka i tako joj se ostvarila najveća želja u životu. Pevačica se godinama borila za potomstvo, a kako je i sama istakla, Bog je uslišio njene molitve, a i medicina je uradila svoje, tako da sada uz pomoć… »

Vesti dana »