Povezane vesti

Veliki šef poslao važno pismo u Elitu Terza ne zna šta ga je snašlo, takmičari zanemeli

Veliki šef poslao važno pismo u Elitu Terza ne zna šta ga je snašlo, takmičari zanemeli

Alo pre 2 sata
Šok. Veliki šef uputio je učesnicima Elite 8 novo pismo, u kojem je saopšteno ko je ovonedeljni vođa. - Dragi Elitari, želim vam sve najbolje. Vođa je Terza - glasilo je pismo. Trudna Milica Veličković u subotu je napustila "Elitu" u kojoj je… »
"Imam želju da sofiji unakazim lice, a terzu..." Otkriveno šta je trudna Milica Veličković rekla psihijatru pre ulaska u…

"Imam želju da sofiji unakazim lice, a terzu..." Otkriveno šta je trudna Milica Veličković rekla psihijatru pre ulaska u…

Alo pre 5 sati
Šokantno! Trudna Milica Veličković u subotu je napustila Elitu 8, nakon što je provela 12 dana na imanju Bele kuće. Naime, Milica je u rijaliti program ušla kako bi se suočila sa bivšim verenikom Borislavom Terzićem Terzom koji ju je trudnu… »
"Imam želju da Sofiji unakazim lice...": Evo šta je trudna Milica rekla psihijatru pre ulaska u Elitu

"Imam želju da Sofiji unakazim lice...": Evo šta je trudna Milica rekla psihijatru pre ulaska u Elitu

Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Trudna Milica Veličković je napustila "Zadrugu 8 Elitu" u koju je ušla kako bi se osvetila bivšem dečku Borisavu Terziću Terzi sa kojim čeka dete. Naime, Terza je Milicu prevario sa Sofijom Janićijević, zbog čega je… »

Vesti dana »