Povezane vesti
Vučević objasno svoju skandaloznu izjavu da „Srbija ne može da stane zbog 15 poginulih“
Nova pre 1 sat
: Premijer Srbije Miloš Vučević oglasio se povodom kritika na njegovo gostovanje na jednoj od televizija sa nacionalnom frekvencijom, kad je izjavio da Srbija ne može da se zaustavi ni zbog 15, ni zbog 155, ni zbog 1.555 žrtava. Naime, Vučević… »
Vučević: Srbija mora da ide dalje, to dugujemo stradalima, istina će biti utvrđena
RTV pre 4 sati
BEOGRAD - Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da Srbija, uprkos tragedijama i teškim trenucima koje joj se dešavaju, mora da ide dalje, da je to ujedno i dug žrtvama i istakao da ništa nije vrednije od ljudskog života. Vučević je za… »
Vučević: Srbija mora da ide dalje, to dugujemo stradalima, istina će biti utvrđena
Blic pre 4 sati
Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da Srbija, uprkos tragedijama i teškim trenucima koje joj se dešavaju, mora da ide dalje, da je to ujedno i dug žrtvama i istakao da ništa nije vrednije od ljudskog života. Vučević je za Tanjug… »
Vučević nakon "ne može da se ruši ni zbog smrti 1.555 ljudi": Ništa nije vrednije od ljudskog života
Radio 021 pre 4 sati
Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je da Srbija, uprkos tragedijama i teškim trenucima koje joj se dešavaju, mora da ide dalje, da je to ujedno i dug žrtvama. Vučević je dodao da ništa nije vrednije od ljudskog života. Vučević je za Tanjug… »
Premijer Vučević: Apsolutno mi je neprihvatljivo da mi moralno predavanje drže oni što ni saučešće nisu izjavili, Srbija…
Kurir pre 4 sati
„Video sam da je juče bila čitava kanonada napada u pokušaju dalje destabilizacije države, polarizacije među građanima i dehumanizacije predsednika Vlade i pravljenja od mene da sam nečovek, da meni ništa ne znače ljudski životi. Pre svega… »
Euronews pre 4 sati
Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je da Srbija, uprkos tragedijama i teškim trenucima koje joj se dešavaju, mora da ide dalje, da je to ujedno i dug žrtvama i istakao da ništa nije vrednije od ljudskog života. Vučević je za Tanjug, povodom… »
Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da Srbija, uprkos tragedijama i teškim trenucima koje joj se dešavaju, mora da ide dalje, da je to ujedno i dug žrtvama i istakao da ništa nije vrednije od ljudskog života. Vučević… »
Vesti dana »
Novinar Slaviša Milanov je bio „na merama“, a sada otkriva kako da prepoznate da vas prisluškuju: Sitnica raskrinkala agente BIA
Nova pre 1 satjoš 51 povezana
Manojlović: Tužilaštvo mora da sasluša Vučića zbog korupcije u projektu Železnice
Beta pre 4 satijoš 13 povezanih
Oglasio se direktor novosadske gimnazije: Više od 6 sati klečao ispred škole, dok su maturanti štrajkovali
Telegraf pre 53 minutajoš 28 povezanih