Повезане вести
Вучевић објасно своју скандалозну изјаву да „Србија не може да стане због 15 погинулих“
Нова 16.12.2024
: Премијер Србије Милош Вучевић огласио се поводом критика на његово гостовање на једној од телевизија са националном фреквенцијом, кад је изјавио да Србија не може да се заустави ни због 15, ни због 155, ни због 1.555 жртава… »
Вучевић: Србија мора да иде даље, то дугујемо страдалима, истина ће бити утврђена
РТВ 16.12.2024
БЕОГРАД - Премијер Србије Милош Вучевић изјавио је данас да Србија, упркос трагедијама и тешким тренуцима које јој се дешавају, мора да иде даље, да је то уједно и дуг жртвама и истакао да ништа није вредније од људског живота… »
Вучевић: Србија мора да иде даље, то дугујемо страдалима, истина ће бити утврђена
Блиц 16.12.2024
Премијер Србије Милош Вучевић изјавио је данас да Србија, упркос трагедијама и тешким тренуцима које јој се дешавају, мора да иде даље, да је то уједно и дуг жртвама и истакао да ништа није вредније од људског живота. Вучевић… »
Вучевић након "не може да се руши ни због смрти 1.555 људи": Ништа није вредније од људског живота
Радио 021 16.12.2024
Премијер Србије Милош Вучевић изјавио је да Србија, упркос трагедијама и тешким тренуцима које јој се дешавају, мора да иде даље, да је то уједно и дуг жртвама. Вучевић је додао да ништа није вредније од људског живота. Вучевић… »
Премијер Вучевић: Апсолутно ми је неприхватљиво да ми морално предавање држе они што ни саучешће нису изјавили, Србија мора…
Курир 16.12.2024
„Видео сам да је јуче била читава канонада напада у покушају даље дестабилизације државе, поларизације међу грађанима и дехуманизације председника Владе и прављења од мене да сам нечовек, да мени ништа не значе људски животи… »
Еуроневс 16.12.2024
Премијер Србије Милош Вучевић изјавио је да Србија, упркос трагедијама и тешким тренуцима које јој се дешавају, мора да иде даље, да је то уједно и дуг жртвама и истакао да ништа није вредније од људског живота. Вучевић је за… »
Телеграф 16.12.2024
Препоручујемо. Премијер Србије Милош Вучевић изјавио је данас да Србија, упркос трагедијама и тешким тренуцима које јој се дешавају, мора да иде даље, да је то уједно и дуг жртвама и истакао да ништа није вредније од људског… »
Вести дана »
Овако је аутомобил завршио на крову Сашине куће: Снимак бизарне саобраћајке код Ћуприје гледа се нетремице
Телеграф пре 1 сатјош 37 повезаних
Зеленски разговарао са Виткофом и Кушнером: Кључна питања брзо прешли, чека се извештај делегације
Спутник пре 1 сатјош 44 повезане
Србатом: Нема повећане радијације у Србији због оштећења заштитне структуре Чернобила
Радио 021 пре 5 сатијош 41 повезана
Борцу узалуд велики повратци, Крка одбранила домаћи терен: Српски клуб пао у финишу!
Хот спорт пре 1 сатјош 21 повезана
Полиција није дозволила шетњу планираном рутом протеста „Срем није нем“ у Шиду (блог)
Нови магазин пре 1 сатјош 18 повезаних