Povezane vesti
Od razvoda prošlo 13 godina, a majka Nataše Bekvalac prvi put progovorila o Dači: Mnogo sam plakala
Story 16.12.2024
Majka Nataše Bekvalac prvi put je javnosti govorila o svojoj ćerki. Osim što je progovorila o njenom muzičkom uspehu i karijeri, prvi put je govorila i o njenim brakovima, a spomenula je i prvog zeta Danila Ikodinovića. - Najbolji potez je što je… »
Na srcu su rane još uvek otvorene, majka Nataše Bekvalac priznala da je plakala zbog bivšeg zeta
Svet & Skandal 16.12.2024
Mama Nataše Bekvalac iskreno o ćerkinim potezima Mama Nataše Bekvalac, Mira Bekvalac prvi put je iskreno govorila o svojoj ćerki, najpopularnijoj pop zvezdi kod nas. Ona se osvrnula Natašine uspehe, privatan i poslovni deo njenog života ali i o… »
"Jako sam plakala" Majka Nataše Bekvalac prvi put o Danilu Ikodinoviću i pevačicinim brakovima: Udavala se, razvodila…
Kurir 16.12.2024
Nataša Bekvalac i bivši vaterpolista Danilo Dača Ikodinović bili su u braku u kom su dobili ćerku Hanu, a pevačicina majka Mira sada se prisetila njihovog razvoda. Naime, Nataša Bekvalac i njena majka Mira snimile su video "Slatka euforija" gde su… »
"Jako sam plakala": Majka Nataše Bekvalac prvi put o Danilu Ikodinoviću: "Udavala se, razvodila, ali..."
Blic 16.12.2024
Pevačica Nataša Bekvalac i bivši vaterpolista Danilo Dača Ikodinović bili su u braku u kom su dobili ćerku Hanu, a pevačicina majka Mira sada se prisetila njihovog razvoda. Naime, Nataša Bekvalac i njena majka Mira snimile su video "Slatka… »
Vesti dana »
Blokade i šetnje u Srbiji – studentima se pridružili penzioneri, protest kod Ministarstva prosvete
RTV pre 25 minutajoš 26 povezanih
Završen protest radnika GSP-a i studenata, predati zahtevi gradskoj upravi (FOTO; VIDEO)
Danas pre 25 minutajoš 22 povezane
Goran Vesić u iskazu krivicu za pad nadstrešnice svalio na saradnike, „Infrastrukturu Železnice“ i „Srbija voz“
Nova pre 1 satjoš 6 povezanih
Opet soja iz Srbije puna aflatoksina: Proizvode nam vraćaju Italijani, u Holandiji povučeni sa tržišta
N1 Info pre 17 sati
Netanjahu o Trampovom planu za Gazu: To može da promeni istoriju
Vesti online pre 1 satjoš 46 povezanih