Povezane vesti
Od razvoda prošlo 13 godina, a majka Nataše Bekvalac prvi put progovorila o Dači: Mnogo sam plakala
Story 16.12.2024
Majka Nataše Bekvalac prvi put je javnosti govorila o svojoj ćerki. Osim što je progovorila o njenom muzičkom uspehu i karijeri, prvi put je govorila i o njenim brakovima, a spomenula je i prvog zeta Danila Ikodinovića. - Najbolji potez je što je Nataša… »
Na srcu su rane još uvek otvorene, majka Nataše Bekvalac priznala da je plakala zbog bivšeg zeta
Svet & Skandal 16.12.2024
Mama Nataše Bekvalac iskreno o ćerkinim potezima Mama Nataše Bekvalac, Mira Bekvalac prvi put je iskreno govorila o svojoj ćerki, najpopularnijoj pop zvezdi kod nas. Ona se osvrnula Natašine uspehe, privatan i poslovni deo njenog života ali i o brakovima… »
"Jako sam plakala" Majka Nataše Bekvalac prvi put o Danilu Ikodinoviću i pevačicinim brakovima: Udavala se, razvodila, ali...…
Kurir 16.12.2024
Nataša Bekvalac i bivši vaterpolista Danilo Dača Ikodinović bili su u braku u kom su dobili ćerku Hanu, a pevačicina majka Mira sada se prisetila njihovog razvoda. Naime, Nataša Bekvalac i njena majka Mira snimile su video "Slatka euforija" gde su… »
"Jako sam plakala": Majka Nataše Bekvalac prvi put o Danilu Ikodinoviću: "Udavala se, razvodila, ali..."
Blic 16.12.2024
Pevačica Nataša Bekvalac i bivši vaterpolista Danilo Dača Ikodinović bili su u braku u kom su dobili ćerku Hanu, a pevačicina majka Mira sada se prisetila njihovog razvoda. Naime, Nataša Bekvalac i njena majka Mira snimile su video "Slatka euforija" gde… »
Vesti dana »

Afrika udara punom snagom! Spremite se, stiže pakleni talas: Cela Srbija u crvenom, osim ovog regiona
Blic pre 1 satjoš 25 povezanih

(BLOG) IDF tvrdi da je ubila iranskog komandanta, Iran napao centralni i južni Izrael
N1 Info pre 5 minutajoš 20 povezanih

Upozorenje! Najavljen pakleni vikend na putevima: Počinju letnje gužve ka moru i planinama!
Telegraf pre 2 satajoš 14 povezanih

Viši sud u Zaječaru poništio rešenje GIK-a kojim se odbijaju prigovori opozicije
NIN pre 1 satjoš 11 povezanih