Povezane vesti
Sestri Lune Đogani dečko robijaš poslao pismo, hvali se na sva usta: "Pesma napisana u Centralnom zatvoru"
Mondo 16.12.2024
Nina se oglasila putem društvene mreže šok porukom. Nina Đogani, ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, već neko vreme je u emotivnoj vezi sa mladićem koji trenutno izdržava kaznu u Centralnom zatvoru. Nina u prvi mah nije otkrivala detalje o privatnom… »
"Pesma napisana u Centralnom zatvoru" Nina Đogani se pohvalila pismom koje joj je poslao dečko sa robije: Dok sam među…
Kurir 16.12.2024
Ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, Nina Đogani, već neko vreme je u vezi sa dečkom koji se nalazi u Centralnom zatvoru na izdržavanju kazne. Nina Đogani u nekoliko navrata objavljivala je njihove zajedničke fotografije, a sada je šokirala javnost… »
Vesti dana »
"Rekli su mi da ne mogu sa njom sanitetom, da se snađem za taksi!" Majka preminule devojčice (4) u Čačku za Kurir: Doktor mi preko Vibera poslao otpusnu listu
Kurir pre 1 satjoš 65 povezanih
Nenadić (TS): Alarmantni podaci o percepciji korupcije u Srbiji, udar na TOK dovoljno govori
Beta pre 4 satijoš 33 povezane
(Video) Pao kran na gradilištu na Ledinama, jedna osoba prevezena u Urgentni centar
Blic pre 7 satijoš 6 povezanih
Gasni aranžman sa Rusijom biće verovatno produžen do oktobra
Bloomberg Adria pre 7 satijoš 27 povezanih