Povezane vesti

„Molim vas, oprostite mi“: Francuz koji je doveo desetine muškaraca da siluju njegovu ženu se obratio porodici

„Molim vas, oprostite mi“: Francuz koji je doveo desetine muškaraca da siluju njegovu ženu se obratio porodici

Nova 16.12.2024
: Na poslednjem danu suđenja, Dominik Peliko, Francuz optužen za organizovanje višegodišnjeg zlostavljanja svoje supruge, obratio se svojoj porodici. Uputio je izvinjenje i više puta molio za oproštaj od svoje bivše supruge, troje dece i sedmoro unučadi… »
Doveo 70 muškaraca da mu siluju ženu, a sada poslao poruku porodici! Sramne reči, sve vreme ponavljao isto

Doveo 70 muškaraca da mu siluju ženu, a sada poslao poruku porodici! Sramne reči, sve vreme ponavljao isto

Mondo 16.12.2024
Dominik Peliko, obratio se svojoj porodici, pa se izvinio i više puta zatražio oproštaj. Na poslednjem danu suđenja, Francuz koji je doveo desetine muškaraca da mu siluju ženu, Dominik Peliko, obratio se svojoj porodici, pa se izvinio i više puta… »
"Molim vas, oprostite mi": Đavo iz Avinjona se na poslednjem ročištu obratio porodici: Drogirao ženu, pa doveo 50 muškaraca da…

"Molim vas, oprostite mi": Đavo iz Avinjona se na poslednjem ročištu obratio porodici: Drogirao ženu, pa doveo 50 muškaraca da…

Blic 16.12.2024
Na poslednjem danu suđenja, Dominik Peliko, Francuz koji je doveo desetine muškaraca da mu siluju ženu Žizel, obratio se svojoj porodici, izvinio se i više puta zatražio oprost od sada bivše supruge, svoje troje dece i sedmoro unučadi. - Žalim zbog onoga… »

Vesti dana »