Povezane vesti

„Molim vas, oprostite mi“: Francuz koji je doveo desetine muškaraca da siluju njegovu ženu se obratio porodici

„Molim vas, oprostite mi“: Francuz koji je doveo desetine muškaraca da siluju njegovu ženu se obratio porodici

Nova pre 6 sati
: Na poslednjem danu suđenja, Dominik Peliko, Francuz optužen za organizovanje višegodišnjeg zlostavljanja svoje supruge, obratio se svojoj porodici. Uputio je izvinjenje i više puta molio za oproštaj od svoje bivše supruge, troje dece i sedmoro… »
Doveo 70 muškaraca da mu siluju ženu, a sada poslao poruku porodici! Sramne reči, sve vreme ponavljao isto

Doveo 70 muškaraca da mu siluju ženu, a sada poslao poruku porodici! Sramne reči, sve vreme ponavljao isto

Mondo pre 6 sati
Dominik Peliko, obratio se svojoj porodici, pa se izvinio i više puta zatražio oproštaj. Na poslednjem danu suđenja, Francuz koji je doveo desetine muškaraca da mu siluju ženu, Dominik Peliko, obratio se svojoj porodici, pa se izvinio i više puta… »
"Molim vas, oprostite mi": Đavo iz Avinjona se na poslednjem ročištu obratio porodici: Drogirao ženu, pa doveo 50…

"Molim vas, oprostite mi": Đavo iz Avinjona se na poslednjem ročištu obratio porodici: Drogirao ženu, pa doveo 50…

Blic pre 5 sati
Na poslednjem danu suđenja, Dominik Peliko, Francuz koji je doveo desetine muškaraca da mu siluju ženu Žizel, obratio se svojoj porodici, izvinio se i više puta zatražio oprost od sada bivše supruge, svoje troje dece i sedmoro unučadi. - Žalim… »

Vesti dana »