Повезане вести

„Молим вас, опростите ми“: Француз који је довео десетине мушкараца да силују његову жену се обратио породици

„Молим вас, опростите ми“: Француз који је довео десетине мушкараца да силују његову жену се обратио породици

Нова 16.12.2024
: На последњем дану суђења, Доминик Пелико, Француз оптужен за организовање вишегодишњег злостављања своје супруге, обратио се својој породици. Упутио је извињење и више пута молио за опроштај од своје бивше супруге… »
Довео 70 мушкараца да му силују жену, а сада послао поруку породици! Срамне речи, све време понављао исто

Довео 70 мушкараца да му силују жену, а сада послао поруку породици! Срамне речи, све време понављао исто

Мондо 16.12.2024
Доминик Пелико, обратио се својој породици, па се извинио и више пута затражио опроштај. На последњем дану суђења, Француз који је довео десетине мушкараца да му силују жену, Доминик Пелико, обратио се својој породици, па се… »
"Молим вас, опростите ми": Ђаво из Авињона се на последњем рочишту обратио породици: Дрогирао жену, па довео 50 мушкараца да…

"Молим вас, опростите ми": Ђаво из Авињона се на последњем рочишту обратио породици: Дрогирао жену, па довео 50 мушкараца да…

Блиц 16.12.2024
На последњем дану суђења, Доминик Пелико, Француз који је довео десетине мушкараца да му силују жену Жизел, обратио се својој породици, извинио се и више пута затражио опрост од сада бивше супруге, своје троје деце и седморо… »

Вести дана »