Povezane vesti
„Molim vas, oprostite mi“: Francuz koji je doveo desetine muškaraca da siluju njegovu ženu se obratio porodici
Nova 16.12.2024
: Na poslednjem danu suđenja, Dominik Peliko, Francuz optužen za organizovanje višegodišnjeg zlostavljanja svoje supruge, obratio se svojoj porodici. Uputio je izvinjenje i više puta molio za oproštaj od svoje bivše supruge, troje dece i sedmoro unučadi… »
Doveo 70 muškaraca da mu siluju ženu, a sada poslao poruku porodici! Sramne reči, sve vreme ponavljao isto
Mondo 16.12.2024
Dominik Peliko, obratio se svojoj porodici, pa se izvinio i više puta zatražio oproštaj. Na poslednjem danu suđenja, Francuz koji je doveo desetine muškaraca da mu siluju ženu, Dominik Peliko, obratio se svojoj porodici, pa se izvinio i više puta… »
"Molim vas, oprostite mi": Đavo iz Avinjona se na poslednjem ročištu obratio porodici: Drogirao ženu, pa doveo 50 muškaraca da…
Blic 16.12.2024
Na poslednjem danu suđenja, Dominik Peliko, Francuz koji je doveo desetine muškaraca da mu siluju ženu Žizel, obratio se svojoj porodici, izvinio se i više puta zatražio oprost od sada bivše supruge, svoje troje dece i sedmoro unučadi. - Žalim zbog onoga… »
Vesti dana »

Hladni front podelio Srbiju! Ova 3 grada već sada gore na skoro 40 stepeni, a evo gde nema ni 30
Telegraf pre 29 minutajoš 48 povezanih

U drugom kvartalu u Srbiji smanjena vrednost građevinskih radova
Ekapija pre 59 minutajoš 24 povezane

Predstojeći samit Trampa i Putina na Aljasci: test za mir u Ukrajini i međunarodne reakcije
Naslovi.ai pre 1 satjoš 45 povezanih

Milojević spušta euforiju: "Igramo kao da je samo jedan meč, voleo bih da imam sve igrače"
Sportske.net pre 19 minutajoš 20 povezanih