Povezane vesti
Jovović: Mene su oslobodili studenti koji su „krik“ našeg besa i zahteva za pravdom
Nova 16.12.2024
: Novosadski poslanik Radivoje Jovović koji je bio u pritvoru zbog napada na službeno lice, rekao je da se u njegovom slučaju radi o političkom igrokazu s ciljem da se skrajne iz političkog delovanja u Novom Sadu. Povodom sednice Skupštine Vojvodine… »
Jovović: Mene su oslobodili studenti koji su „krik“ našeg besa
N1 Info 16.12.2024
Novosadski poslanik Radivoje Jovović koji je bio u pritvoru zbog napada na službeno lice, rekao je da se u njegovom slučaju radi o političkom igrokazu s ciljem da se skrajne iz političkog delovanja u Novom Sadu. Povodom sednice Skupštine Vojvodine… »
Jovović: Mene su oslobodili studenti koji su „krik“ našeg besa
Novi magazin 16.12.2024
Novosadski poslanik Radivoje Jovović koji je bio u pritvoru zbog napada na službeno lice, rekao je da se u njegovom slučaju radi o političkom igrokazu s ciljem da se skrajne iz političkog delovanja u Novom Sadu. Povodom sednice Skupštine Vojvodine… »
Vesti dana »
Novi šou Jokića, ali i šok Nagetsa: Denver opet ostao praznih ruku, jedan od najboljih bio tragičar utakmice!
Hot sport pre 11 minutajoš 26 povezanih
Danas potpisivanje peticije za raspisivanje varednih parlamentarnih izbora!
Glas Šumadije pre 46 minutajoš 5 povezanih
"Gospodine ministre, tražim dozvolu za početak akcije!" Dačić u komandnom centru, upravo počelo uklanjanje američke bombe iz II svetskog rata u Beogradu na vodi
Kurir pre 11 minutajoš 9 povezanih
Ujutru mraz, tokom dana vetrovito: Temperatura do šest stepeni
Newsmax Balkans pre 36 minutajoš 9 povezanih