Povezane vesti
Jovović: Mene su oslobodili studenti koji su „krik“ našeg besa i zahteva za pravdom
Nova pre 6 sati
: Novosadski poslanik Radivoje Jovović koji je bio u pritvoru zbog napada na službeno lice, rekao je da se u njegovom slučaju radi o političkom igrokazu s ciljem da se skrajne iz političkog delovanja u Novom Sadu. Povodom sednice Skupštine Vojvodine… »
Jovović: Mene su oslobodili studenti koji su „krik“ našeg besa
Novi magazin pre 6 sati
Novosadski poslanik Radivoje Jovović koji je bio u pritvoru zbog napada na službeno lice, rekao je da se u njegovom slučaju radi o političkom igrokazu s ciljem da se skrajne iz političkog delovanja u Novom Sadu. Povodom sednice Skupštine Vojvodine… »
Jovović: Mene su oslobodili studenti koji su „krik“ našeg besa
N1 Info pre 6 sati
Novosadski poslanik Radivoje Jovović koji je bio u pritvoru zbog napada na službeno lice, rekao je da se u njegovom slučaju radi o političkom igrokazu s ciljem da se skrajne iz političkog delovanja u Novom Sadu. Povodom sednice Skupštine Vojvodine… »
Vesti dana »
Tanaskovićeva na saslušanju prebacila svu odgovornost na Vesića: „Imao je dogovor sa Vučićem“
Luftika pre 7 satijoš 14 povezanih
Zaplenjene 3 tone steroida! Pogledajte snimak hapšenja krimi grupe u kojoj je i rijaliti učesnik: Stekli ogromno bogatstvo! Ukp upada u stan i ispaljuje hice
Kurir pre 27 minutajoš 49 povezanih
Šolcu izglasano nepoverenje u Bundestagu, otvoren put za vanredne izbore
Vesti online pre 1 satjoš 42 povezane