Повезане вести
Јововић: Мене су ослободили студенти који су „крик“ нашег беса и захтева за правдом
Нова 16.12.2024
: Новосадски посланик Радивоје Јововић који је био у притвору због напада на службено лице, рекао је да се у његовом случају ради о политичком игроказу с циљем да се скрајне из политичког деловања у Новом Саду. Поводом седнице… »
Јововић: Мене су ослободили студенти који су „крик“ нашег беса
Н1 Инфо 16.12.2024
Новосадски посланик Радивоје Јововић који је био у притвору због напада на службено лице, рекао је да се у његовом случају ради о политичком игроказу с циљем да се скрајне из политичког деловања у Новом Саду. Поводом седнице… »
Јововић: Мене су ослободили студенти који су „крик“ нашег беса
Нови магазин 16.12.2024
Новосадски посланик Радивоје Јововић који је био у притвору због напада на службено лице, рекао је да се у његовом случају ради о политичком игроказу с циљем да се скрајне из политичког деловања у Новом Саду. Поводом седнице… »
Вести дана »
Шта се крије иза Јокићеве повреде и да ли се пале аларми у Денверу? Испливао разлог због ког је Србин пропустио меч против Оклахоме - сви су ово чекали да чују
Курир пре 30 минутајош 12 повезаних
Артемис ИИ улази у најризичнију фазу мисије, повратак на Земљу и слетање у Тихи океан: „Седам минута ужаса“
Нова пре 7 сатијош 8 повезаних
У Србији данас облачно са слабом кишом и ветром, температура до 17 степени
Нова пре 7 сатијош 6 повезаних