Povezane vesti
Do tri puta veća smrtnost prevremeno rođenih beba na jugu Srbije
Stav.life pre 12 sati
Svakog dana u Srbiji deset beba rodi se prevremeno, a za njih sedam je potrebna intenzivna neonatalna podrška. Njihova borba za život započinje odmah po rođenju. Samo podrška lekara i roditelja uz odgovarajuću medicinsku opremu može da im spasi… »
TAKO MALI DA BI U SRCE STALI – MALI BORCI ZA VELIKE POBEDE UNICEF – poziva na podršku prevremeno rođenim bebama u Srbiji
Gradski portal 018 pre 11 sati
Svakog dana u Srbiji deset beba rodi se prevremeno, a za njih sedam je potrebna intenzivna neonatalna podrška. Njihova borba za život započinje odmah po rođenju. Samo podrška lekara i roditelja uz odgovarajuću medicinsku opremu može da im spasi… »
Tako mali da bi u srce stali: Podrška prevremeno rođenim bebama u Srbiji
Glas juga pre 12 sati
UNICEF, prepoznajući hitnost situacije, nastavlja kampanju „Tako mali da bi u srce stali“ s ciljem prikupljanja sredstava za modernizaciju i opremanje ovih jedinica. Nabavka vitalne opreme, poput inkubatora, respiratora, aspiratora i fotelja za… »
Do tri puta veća smrtnost prevremeno rođenih beba na jugu Srbije
Jugmedia pre 12 sati
Vesti dana »
Pokrenut sistem "Pronađi me" zbog nestanka malog Jovana: Građanima stižu poruke na mobilni
Telegraf pre 28 minutajoš 8 povezanih
Ambasadori EU postigli dogovor o upućivanju pisma Srbiji o otvaranju Klastera 3
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
(Video) "sačekala sam je posle škole i razbila joj nos": Jelena Bačić Alimpić prvi put otvoreno o nemilom događaju iz mladosti: "Verovatno će me neko i osuditi zbog toga"
Blic pre 2 satajoš 3 povezane
"Svi ga tražimo, policija je tu..." Oglasila se majka nestalog dečaka sa Novog Beograda
Kurir pre 47 minutajoš 4 povezane