Povezane vesti
Promjene na vrhu crnogorske policije: Brđanin odlazi, Šćepanović v.d. direktora
Glas Amerike pre 1 dan
Direktor Uprave policije Crne Gore Zoran Brđanin, koji je od 2023. smjenjivan tri puta tokom mandata dvije vlade, pa shodno sudskim odlukama ponovo vraćan na čelo policije, podnio je u utorak zahtjev za prestanak mandata na čelu policije. Brđanin je… »
Crnogorska vlada izabrala novog direktora policije
N1 Info pre 11 sati
Crnogorska Vlada jednoglasno je na elektronskoj sednici za vršioca dužnosti direktora Uprave policije (UP) odredila Lazara Šćepanovića. On je do danas obavljao funkciju v.d. pomoćnika direktora UP za Sektor za borbu protiv kriminala. Njega je na tu… »
Vlada Crne Gore imenovala v.d. direktora Uprave policije Crne Gore
Danas pre 14 sati
Vlada Crne Gore je na današnjoj sednici, na predlog ministra Danila Šaranovića, imenovala Lazara Šćepanovića za vršioca dužnosti direktora Uprave policije. U saopštenju MUP-a navode da je Šćepanović, diplomirani pravnik, policijski službenik… »
Brđanin podneo zahtev za prestanak mandata na funkciji direktora crnogorske Uprave policije
Danas pre 16 sati
Obavještavam javnost da sam podnio zahtev za prestanak svog mandata na funkciji direktora Uprave policije, saopštio je Zoran Brđanin. Razlozi za ovaj potez su, kaže, u značajnom, iznešeni u ranijim javnim istupima, izlaganju pred Odborom za… »
Vesti dana »
Pokrenut sistem "Pronađi me" zbog nestanka malog Jovana: Građanima stižu poruke na mobilni
Telegraf pre 4 satijoš 8 povezanih
Pronađen dečak (11) za kojim je tragala Srbija: Majka potvrdila vesti (video)
Blic pre 4 satijoš 5 povezanih
Ambasadori EU postigli dogovor o upućivanju pisma Srbiji o otvaranju Klastera 3
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
(Video) "sačekala sam je posle škole i razbila joj nos": Jelena Bačić Alimpić prvi put otvoreno o nemilom događaju iz mladosti: "Verovatno će me neko i osuditi zbog toga"
Blic pre 7 satijoš 3 povezane
Jovanu je telefon isključen i ne mogu da ga lociraju: Lako ćete ga prepoznati po jednom šarenom detalju
Telegraf pre 5 satijoš 4 povezane