Povezane vesti

Bove: U ovakvim trenucima shvatam koliko je ovaj sport pravi

Bove: U ovakvim trenucima shvatam koliko je ovaj sport pravi

Sportski žurnal pre 4 sati
Edoardo objasnio koliko mu podrška navijača i saigrača daje snage. Fudbaler Fjorentine Edoardo Bove rekao je danas da se oseća dobro i da mu je podrška koju je dobio od navijača i saigrača pomogla da se oporavi nakon što je stavljen u medicinski… »
"Tek sada shvatam..." Javio se fudbaler koji se srušio na terenu! NJegova poruka je oduševila navijače

"Tek sada shvatam..." Javio se fudbaler koji se srušio na terenu! NJegova poruka je oduševila navijače

Večernje novosti pre 4 sati
Fudbaler Fiorentine Edoardo Bove izjavio je da se "oseća dobro" i dodao da mu je podrška koju je dobio od navijača i saigrača pomogla da se oporavi nakon što je stavljen u medicinski indukovanu komu, prenosi danas AP. FOTO: Tanjug/AP Bove se srušio… »
Bove: Podrška navijača i saigrača dala mi je neverovatnu snagu

Danas pre 5 sati
Fudbaler Fjorentine Edoardo Bove rekao je da se oseća dobro i da mu je podrška koju je dobio od navijača i saigrača pomogla da se oporavi nakon što je stavljen u medicinski indukovanu komu. Bove se srušio na teren tokom meča italijanske Serije A… »

Sport klub pre 5 sati
Fudbaler Fiorentine Edoardo Bove rekao je da se oseća dobro i da mu je podrška koju je dobio od navijača i saigrača pomogla da se oporavi nakon što je stavljen u medicinski indukovanu komu. Bove se srušio na teren tokom meča italijanske Serije A… »
Edoardo Bove: Podrška svih mi je dala snagu i hrabrost, vidimo se na terenu

Edoardo Bove: Podrška svih mi je dala snagu i hrabrost, vidimo se na terenu

Euronews pre 4 sati
Fudbaler Fiorentine Edoardo Bove posle kolapsa 1. decembra tokom meča sa Interom, te boravka u bolnici i zahvatom na srcu pojavio se prvo u svom klubu, a konačno se obratio i javnosti i to preko društvenih mreža. "U ovakvim trenucima shvatam koliko je… »
Javio se fudbaler Fiorentine - da li će morati da ugradi defibrilator?

Javio se fudbaler Fiorentine - da li će morati da ugradi defibrilator?

B92 pre 5 sati
Fudbaler Fiorentine Edoardo Bove rekao je da se oseća dobro. On je dodao i da mu je podrška koju je dobio od navijača i saigrača pomogla da se oporavi nakon što je stavljen u medicinski indukovanu komu. Bove se srušio na teren tokom meča… »

Vesti dana »