Povezane vesti
"Ono što sam uradila ide sa mnom u grob" Mirjana (61) je od porodice decenijama krila tajnu "Živim s tom tajnom cep život"
Kurir 16.12.2024
Mnogi parovi, naizgled savršeni, kriju brojne tajne o kojima ništa ne znaju ni njihovi najbliži. A da i između samih partnera postoje stvari koje nikada neće biti izrečene, dokazuje i priča gospođe Mirjane (61) koja svoju mračnu tajnu od supruga vešto… »
Ispovest Mirjane (61) koja od porodice krije ogromnu tajnu: "Muž je srećan, deca su naša radost, a ono što sam ja uradila ide…
Blic 16.12.2024
Mnogi parovi, naizgled savršeni, kriju brojne tajne o kojima ništa ne znaju ni njihovi najbliži. A da i između samih partnera postoje stvari koje nikada neće biti izrečene, dokazuje i priča gospođe Mirjane (61) koja svoju mračnu tajnu od supruga vešto… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 57 povezanih

Narodna banka Srbije zadržala referentnu kamatnu stopu na istom nivou
Radio 021 pre 30 minutajoš 19 povezanih

Uhapšen ubica Čarlija Kirka: Oglasio se direktor FBI, zvaničnici otkrili: Atentator bio obučen u crno, najverovatnije pucao sa krova
Blic pre 0 minutajoš 115 povezanih

Vlada usvojila odluku o redovnom povećanju minimalca od 1. januara za 10,1%, na 551 evro
RTV pre 2 satajoš 20 povezanih

Letonija zatvorila vazdušni prostor u blizini granica sa Rusijom i Belorusijom
Politika pre 35 minutajoš 19 povezanih