Povezane vesti
"Ono što sam uradila ide sa mnom u grob" Mirjana (61) je od porodice decenijama krila tajnu "Živim s tom tajnom cep život"
Kurir 16.12.2024
Mnogi parovi, naizgled savršeni, kriju brojne tajne o kojima ništa ne znaju ni njihovi najbliži. A da i između samih partnera postoje stvari koje nikada neće biti izrečene, dokazuje i priča gospođe Mirjane (61) koja svoju mračnu tajnu od supruga vešto… »
Ispovest Mirjane (61) koja od porodice krije ogromnu tajnu: "Muž je srećan, deca su naša radost, a ono što sam ja uradila ide…
Blic 16.12.2024
Mnogi parovi, naizgled savršeni, kriju brojne tajne o kojima ništa ne znaju ni njihovi najbliži. A da i između samih partnera postoje stvari koje nikada neće biti izrečene, dokazuje i priča gospođe Mirjane (61) koja svoju mračnu tajnu od supruga vešto… »
Vesti dana »

Promenljivo vreme u Srbiji sa lokalnim pljuskovima i postepenim razvedravanjem
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 29 povezanih

Radić o ugovoru sa Elbitom: Kupovinom oružja Vučić kupuje podršku stranih sila, izraelska naklonost plaćena
N1 Info pre 2 satajoš 13 povezanih

Petorica osumnjičenih za napad na Kobre u pritvoru na Klisi, jedan u kućnom pritvoru
Beta pre 4 minutajoš 28 povezanih

Pregovori Trampa, Zelenskog i evropskih lidera o ratu u Ukrajini i teritorijalnim pitanjima
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 67 povezanih

Sindikat UGS Nezavisnost će tražiti da minimalac bude povećan na 70.000 dinara
Biznis i finansije pre 59 minutajoš 26 povezanih