Повезане вести
"Оно што сам урадила иде са мном у гроб" Мирјана (61) је од породице деценијама крила тајну "Живим с том тајном цеп живот"
Курир 16.12.2024
Многи парови, наизглед савршени, крију бројне тајне о којима ништа не знају ни њихови најближи. А да и између самих партнера постоје ствари које никада неће бити изречене, доказује и прича госпође Мирјане (61) која своју мрачну… »
Исповест Мирјане (61) која од породице крије огромну тајну: "Муж је срећан, деца су наша радост, а оно што сам ја урадила иде…
Блиц 16.12.2024
Многи парови, наизглед савршени, крију бројне тајне о којима ништа не знају ни њихови најближи. А да и између самих партнера постоје ствари које никада неће бити изречене, доказује и прича госпође Мирјане (61) која своју мрачну… »
Вести дана »
ТСЦ бољи од Спартака, реми Радника и Младости, Чукарички славио у Нишу
РТВ пре 8 минутајош 29 повезаних
Грађани верују држави - нико није правио залихе нафте; Ђедовић Хандановић: "Наћи ћемо решење" ВИДЕО
Б92 пре 2 сатајош 47 повезаних
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Недељник пре 6 сатијош 29 повезаних
Међународна агенција за атомску енергију: Нису откривене абнормалности у нуклеарки Фукушима након земљотреса
Еуроневс пре 1 сатјош 25 повезаних