Povezane vesti
Milanović: Okej, ja sam kokoška
B92 pre 3 sata
Hrvatski predsednik Zoran Milanović, koji je kandidat za još jedan mandat na Pantovčaku, odgovorio je protivkandidatu Draganu Primorcu (HDZ) da je lažan kao novčanica od 13 evra. Primorac je za Milanovića na jednom predizbornom skupu rekako da je… »
Hrvati se "časte" pred izbore: Milanović priznao da je "kokoška", ali...
Pravda pre 3 sata
Hrvatski predsednik Zoran Milanović, koji je kandidat za još jedan mandat na Pantovčaku, odgovorio je protivkandidatu Draganu Primorcu (HDZ) da je "lažan kao novčanica od 13 evra". Dragan Primorac rekao je na jednom predizbornom skupu da je Zoran… »
Milanović odgovorio Primorcu: Okej, ja sam kokoška, ti si lažan kao novčanica od 13 evra
RTS pre 5 sati
Hrvatski predsednik Zoran Milanović, koji je kandidat za još jedan mandat na Pantovčaku, odgovorio je protivkandidatu Draganu Primorcu (HDZ) da je "lažan kao novčanica od 13 evra". Dragan Primorac rekao je na jednom predizbornom skupu da je Zoran… »
Milanović o Primorcu: Lažan je kao novčanica od 13 evra, dosadan kao prijateljska utakmica
Večernje novosti pre 5 sati
PREDSEDNIK Hrvatske Zoran Milanović, koji je kandidat za još jedan mandat na Pantovčaku, odgovorio je protivkandidatu Draganu Primorcu (HDZ) da je lažan kao novčanica od 13 evra. Foto: EPA/FILIP SINGER Primorac je za Milanovića na jednom… »
Vesti dana »
„Srpske vlasti šijuniraju aktiviste i novinare“: Šta regionalni mediji pišu o „skandaloznom „izveštaju Amnestija?
Danas pre 4 satijoš 60 povezanih
Manojlović: Tužilaštvo mora da sasluša Vučića zbog korupcije u projektu Železnice
Beta pre 8 satijoš 14 povezanih
BLOG UŽIVO Svi fakulteti u Nišu u blokadi: Pridružuju se i studenti manjih gradova, ne odustaju od svojih zahteva
Nova pre 1 satjoš 34 povezane
Asad: Moj odlazak iz Sirije nije planiran, zemlja je sada u rukama terorista (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 33 povezane