Povezane vesti
Majka napustila četvoro male dece i muža posle 7 godina braka: Potresna priča o porodici iz Sjenice, otac se sada suočava…
Kurir pre 1 dan
Sjenica je potresena pričom porodice Muratović, koja je izazvala duboke emocije i saosećanje među stanovnicima ovog kraja. Četvoro maloletne dece, starosti osam meseci, dve, četiri i pet godina, ostalo je bez majčine brige nakon što ih je ona… »
Majka ostavila 4 dece! Potresan vapaj oca iz Sjenice: Treba mi pomoć, ne znam šta me je snašlo, ne radim
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Sjenica je potresena pričom porodice Muratović, koja je izazvala duboke emocije i saosećanje među stanovnicima ovog kraja. Četvoro maloletne dece, starosti osam meseci, dve, četiri i pet godina, ostalo je bez majčine brige nakon… »
Vesti dana »
Moskva optužuje Kijev za ubistvo generala Kirolova; Zelenski: Jačanje Ukrajine biće glavna tema u Briselu
RTS pre 38 minutajoš 4 povezane
Izveštaj veštačenja srušene betonske nadstrešnice potvrđuje istraživanje Insajdera: Tragedija je mogla da bude sprečena - odgovorni svi u lancu
Insajder pre 13 satijoš 1 povezana
Mladić iz bogate porodice optužen za prvostepeno ubistvo šefa američke osiguravajuće kuće
BBC News pre 6 satijoš 1 povezana
Prijem ministra odbrane i načelnika Generalštaba povodom novogodišnjih i božićnih praznika
Blic pre 8 satijoš 1 povezana