Povezane vesti
Kurti se nije odazvao na poziv tužilaštva: Čeka ga saslušanje zbog skandala sa rezervama
Pravda pre 8 sati
Ranije je u svojstvu okrivljene na razgovor bila pozvana i ministarka industrije, trgovine i preduzetništva, koja se branila ćutanjem, a, zbog malverzacija, je uhapšeno troje osoba. Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti nije se… »
Kosovska opozicija: Kurti šalje pogrešne poruke za vladavinu prava, nije se odazvao tužilaštvu
Novi magazin pre 12 sati
Predstavnici kosovske opozicije su danas kritikovali neodazivanje premijera Aljbina Kurti na poziv Specijalnog tužilaštva Kosova da u istrazi svedoči u krivičnom predmetu državnih rezervi. Iz Vlade Kosova je danas saopšteno da zbog službenog puta u… »
“Kurti signalizira građanima da mogu da ignorišu pozive tužilaštva”
Vesti online pre 15 sati
Šef poslanika Demokratskog saveza Kosova Arben Gaši izjavio je da neodazivanje premijera Aljbina Kurtija na poziv Specijalnog tužilaštva “signalizira građanima da mogu da ignorišu poziv tužilaštva”. – Signal koji se šalje građanima zbog… »
Vesti dana »
Stigle prve poruke "Pronađi me": Zbog nestanka dečaka (11), aktiviran sistem Amber alert: Oglasio se i MUP
Blic pre 3 satajoš 8 povezanih
Pronađen dečak (11) za kojim je tragala Srbija: Majka potvrdila vesti (video)
Blic pre 3 satajoš 5 povezanih
RTS: Ambasadori članica EU dogovorili da Srbiji bude upućeno pismo, što je prvi korak u proceduri otvaranja Klastera 3
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
(Video) "sačekala sam je posle škole i razbila joj nos": Jelena Bačić Alimpić prvi put otvoreno o nemilom događaju iz mladosti: "Verovatno će me neko i osuditi zbog toga"
Blic pre 6 satijoš 3 povezane
Pronađen jedanaestogodišnjak, zbog koga je bio aktiviran sistem "Pronađi me"
Insajder pre 3 satajoš 4 povezane