Povezane vesti
Milanović potvrdio da će ići na jednu debatu predsjedničkih kandidata
SEEbiz pre 2 dana
PRIMOŠTEN - Predsjednik Republike Zoran Milanović posjetio je u ponedjeljak Plaški, Primošten i Trogir. Tom prilikom je dao izjavu za medije. “Okej, ja sam kokoška, ne znam kako njega doživljavaju. On je lažan kao novčanica od 13 eura, dosadan… »
"Ja sam kokoška, a ti si lažan kao novčanica od 13 evra": Milanović i Primorac u klinču, bukte sukobi pred izbore u…
Blic pre 2 dana
Hrvatski predsednik Zoran Milanović, koji je kandidat za još jedan mandat na Pantovčaku, odgovorio je protivkandidatu Draganu Primorcu (HDZ) da je lažan kao novčanica od 13 evra. Primorac je za Milanovića na jednom predizbornom skupu rekako da je… »
Milanović odgovorio Primorcu: Ok, ja sam kokoška, ti si lažan kao novčanica od 13 evra
Euronews pre 2 dana
Hrvatski predsednik Zoran Milanović, koji je kandidat za još jedan mandat na Pantovčaku, odgovorio je protivkandidatu Draganu Primorcu (HDZ) da je lažan kao novčanica od 13 evra. Primorac je za Milanovića na jednom predizbornom skupu rekako da je… »
Vesti dana »
Od 1. Januara gradski prevoz potpuno besplatan za sve Gradonačelnik Šapić najavio: Nema plaćanja karata, nema ni mesečnih
Kurir pre 39 minutajoš 29 povezanih
Forbs: Kinezi upozoravali Infrastrukturu železnice da su stanice nebezbedne i da ih treba proveriti
Novi magazin pre 10 satijoš 6 povezanih