Povezane vesti
„Soko“ od sutra ponovo saobraća na svakih sat vremena
NoviSad.com pre 4 sati
Novi Sad – „Soko“ vozovi od sutra ponovo saobraćaju na svakih sat vremena. Kako navodi „ Srbijavoz“, sutra će doći do prilagođavanja reda vožnje „Soko“ vozova na pruzi Beograd – Novi Sad, tako da će, kao i ranije, saobraćati sa… »
Od sutra Soko ponovo saobraća na svakih sat vremena
RTV pre 7 sati
BEOGRAD - NOVI SAD - Srbijavoz obaveštava putnike da će od sutra 17. decembra doći do prilagođavanja reda vožnje Soko vozova na pruzi Beograd – Novi Sad. Soko vozovi će kao i po prethodnom redu vožnje saobraćati sa polascima na svakih sat… »
Izmena reda vožnje Soko vozova od utorka
Moj Novi Sad pre 7 sati
Od utorka, 17. decembra, Soko vozovi saobraćaće ponovo na svakih sat vremena na pruzi Beograd – Novi Sad. Srbijavoz obaveštava putnike da će od sutra 17. decembra doći do prilagođavanja reda vožnje Soko vozova na pruzi Beograd – Novi Sad koji… »
Vesti dana »
RTS: Ambasadori članica EU dogovorili da Srbiji bude upućeno pismo, što je prvi korak u proceduri otvaranja Klastera 3
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
(Video) "sačekala sam je posle škole i razbila joj nos": Jelena Bačić Alimpić prvi put otvoreno o nemilom događaju iz mladosti: "Verovatno će me neko i osuditi zbog toga"
Blic pre 2 satajoš 3 povezane
Jovanu je telefon isključen i ne mogu da ga lociraju: Lako ćete ga prepoznati po jednom šarenom detalju
Telegraf pre 35 minutajoš 4 povezane
Pucnjava u hrišćanskoj školi u SAD: Troje mrtvih, šestoro povređenih
Danas pre 42 minutajoš 2 povezane