Povezane vesti
Zvezda zove navijače na proslavu jesenje titule: Sada je vreme za slavlje!
Hot sport 16.12.2024
Crvena zvezda je nastavila dominaciju na domaćoj sceni i na zimsku pauzu ulazi kao ubedljivo prvi na tabeli Superlige Srbije. Sedmostruki uzastopni šampion odigraće poslednju utakmicu 2024. godine u nedelju, 22. decembra, od 15 časova, kada će na svom… »
Zvezda pustila u prodaju ulaznice za utakmicu protiv Čukaričkog
Sportski žurnal 16.12.2024
Meč se igra u nedelju u od 15 časova. Crvena zvezda je saopštila danas da je počela onlajn prodaja ulaznica za utakmicu 20. kola Super lige Srbije protiv Čukaričkog. Utakmica će se igrati u nedelju od 15 časova na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu. - Svi… »
Zvezda spustila cene za Makabi!
Sportske.net 16.12.2024
Košarkaši Crvene zvezde u petak od 20.30 sati u "Beogradskoj areni" igraju protiv Makabija iz Tel Aviva meč 17. kola Evrolige. To će biti poslednja utakmica crveno-belih u prvom delu evroligaške sezone, a pre toga ekipu trenera Janisa Sferopulosa u sredu… »
Vesti dana »

Ministar pravde: Izmene Zakona o izvršenju i obezbeđenju štite građane od beskućništva
Beta pre 1 satjoš 65 povezanih

Dve godine od napada Hamasa, Izrael se suočava sa optužbama za genocid
N1 Info pre 13 minutajoš 40 povezanih

"Doneo sam 100.000 maraka, dali su mi da delim, sve je otišlo za sat vremena" Ovako je Halid Bešlić pričao o ratu u BiH: "Ušao sam 1994. uz pomoć UNPROFOR-a..."
Kurir pre 48 minutajoš 53 povezane

Sve miriše na prodaju: Stručnjaci objašnjavaju koji deo privrede bi bio najteže pogođen američkim sankcijama NIS-u
Danas pre 3 satajoš 26 povezanih