Povezane vesti
"Mi smo Barselona, a igramo kao trećeligaški tim": Abrines zagrmeo posle još jednog bolnog poraza
Mondo pre 4 sati
Kapiten Barselone Aleks Abrines ljut je na sebe i saigrače zbog lošeg izdanja ekipe. Barselona od starta sezone ne izgleda kao tim na koji smo navikli. Činjenica je da klub iz Katalonije muči muku sa povredama, ali su izabranici Đoana Penjeroje i u… »
Abrines: "Barsa igra kao trećeligaš!"
Sportske.net pre 4 sati
Košarkaši Barselone su u velikoj krizi igre i rezultat. Katalonci su od poslednjih deset utakmica slavili na samo tri, a izostanak plejmejkera Nikolasa Laprovitole i njegove zamena Raula Neta itekako se oseća u igri "blaugrane". Barsa je trenutno ispod… »
Abrines samokritičan: "Moramo da poštujemo ovaj dres"
B92 pre 5 sati
Košarkaši Barselone se nalaze u velikoj krizi rezultata kako u Evroligi tako i u Endesa ligi. Jedan od igrača koji imaju najduži staž u Katalonskom timu ima Aleks Abrines koji je bio samokritičan u ovom aktuelnom trenutku u kom se nalazi klub… »
Abrines: Igramo kao trećeligaši, ne može ovako
Sport klub pre 8 sati
Posle dobrog početka sezone, košarkaši Barselone u velikoj su krizi, a oštar i samokritičan u svetlu dešavanja bio je Aleks Abrines, jedan od igrača sa najdužim stažom u katalonskom klubu. Od povrede Nika Laprovitole Barsi ne ide, izgubili su pet… »
Kapiten Barselone pobesneo: "Ne može ovako, igramo kao trećeligaš"
B92 pre 12 sati
Košarkaš Barselone Aleks Abrines kritikovao je svoj tim zbog načina na koji igra u poslednje vreme. Barselona je u krizi rezultata, trenutno je na 11. mestu na tabeli Evrolige i u poslednjih šest utakmica ima pet poraza. Ni u domaćem prvenstvu ne… »
Vesti dana »
Majka dečaka Jovana (11) se oglasila za Telegraf: Čekamo da ga dovezu
Telegraf pre 40 minutajoš 5 povezanih
Ambasadori EU postigli dogovor o upućivanju pisma Srbiji o otvaranju Klastera 3
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
(Video) "sačekala sam je posle škole i razbila joj nos": Jelena Bačić Alimpić prvi put otvoreno o nemilom događaju iz mladosti: "Verovatno će me neko i osuditi zbog toga"
Blic pre 3 satajoš 3 povezane
Jovanu je telefon isključen i ne mogu da ga lociraju: Lako ćete ga prepoznati po jednom šarenom detalju
Telegraf pre 1 satjoš 4 povezane