Povezane vesti
Đorđesku podneo žalbu Visokom kasacionom sudu Rumunije zbog poništavanja izbora
RTV pre 7 sati
BUKUREŠT - Nezavisni predsednički kandidat Kalin Đorđesku danas je podneo žalbu Visokom kasacionom sudu Rumunije (CCJ) kojom je osporio odluku Centralne izborne komisije (BEC) da ponovi predsedničke izbore, nakon što je Ustavni sud poništio… »
Đorđesku podneo žalbu Visokom kasacionom sudu Rumunije zbog poništavanja izbora
Euronews pre 7 sati
Nezavisni predsednički kandidat Kalin Đorđesku danas je podneo žalbu Visokom kasacionom sudu Rumunije (CCJ) kojom je osporio odluku Centralne izborne komisije (BEC) da ponovi predsedničke izbore, nakon što je Ustavni sud poništio rezultate prvog… »
Kalin Đorđesku ne odustaje, krenuo u borbu protiv sistema zbog poništavanja izbora
Telegraf pre 7 sati
Preporučujemo. Nezavisni predsednički kandidat Kalin Đorđesku danas je podneo žalbu Visokom kasacionom sudu Rumunije (CCJ) kojom je osporio odluku Centralne izborne komisije (BEC) da ponovi predsedničke izbore, nakon što je Ustavni sud poništio… »
Vesti dana »
Pronađeno dete zbog čijeg je nestanka aktiviran sistem “Pronađi me”
RTV pre 26 minutajoš 8 povezanih
Pronađen dečak koji je nestao na novom Beogradu! Majka potvrdila lepe vesti: "Čekamo da ga dovedu"
Kurir pre 14 minutajoš 5 povezanih
Ambasadori EU postigli dogovor o upućivanju pisma Srbiji o otvaranju Klastera 3
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
(Video) "sačekala sam je posle škole i razbila joj nos": Jelena Bačić Alimpić prvi put otvoreno o nemilom događaju iz mladosti: "Verovatno će me neko i osuditi zbog toga"
Blic pre 3 satajoš 3 povezane
Pronađen jedanaestogodišnjak, zbog koga je bio aktiviran sistem "Pronađi me"
Insajder pre 9 minutajoš 4 povezane