Povezane vesti
"Ako se taoci ne vrate kući, nastaće pakao" Tramp ponovo upozorio Hamas, dao im je rok! Evo šta je rekao o Ukrajini
Kurir pre 3 sata
Donald Tramp je u ponedeljak rekao da će razgovarati i s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom i ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim o okončanju rata u Ukrajini. Novoizabrani američki predsednik Donald Trump rekao je u ponedeljak da je imao… »
Tramp tvrdi da nastoji da se oslobode taoci iz Gaze
Novi magazin pre 5 sati
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio danas da nastoji da se oslobode taoci iz Gaze. "Svetlost sija nad svetom. Mi pokušavamo da pomognemo vrlo snažno u vraćanju talaca", rekao je Tramp na konferenciji za novinare, prenose izraelski mediji. Ako taoci ne… »
Tramp tvrdi da nastoji da se oslobode taoci iz Gaze
N1 Info pre 5 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Donald Tramp izjavio je da nastoji da se oslobode taoci iz Gaze. „Svetlost sija nad svetom. Mi pokušavamo da pomognemo vrlo snažno u vraćanju talaca“, rekao je Tramp na konferenciji za novinare… »
Vesti dana »
Ambasadori EU postigli dogovor o upućivanju pisma Srbiji o otvaranju Klastera 3
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
(Video) "sačekala sam je posle škole i razbila joj nos": Jelena Bačić Alimpić prvi put otvoreno o nemilom događaju iz mladosti: "Verovatno će me neko i osuditi zbog toga"
Blic pre 2 satajoš 3 povezane
Jovan (11) se večeras nije vratio iz škole: Porodica Ognjanov iz Beograda moli za pomoć: Ako ga vidite javite i zadržite ga!
Blic pre 20 minutajoš 4 povezane