Повезане вести

Бодирога за Н1: Велика подршка студентима који су будућност. Насиље и застрашивање су одраз немоћи

Бодирога за Н1: Велика подршка студентима који су будућност. Насиље и застрашивање су одраз немоћи

Н1 Инфо 16.12.2024
Захтеве студента који су у блокадама подржали су бројни професори, академици, глумци, музичари, јавне личности... О подршци студентима и иницијативи ПроГлас за Н1 је говорио прослављени српски кошаркаш Дејан Бодирога и рекао да… »
И Немања Видић подржао студенте: Будућност и треба да заснивамо баш на таквој деци

И Немања Видић подржао студенте: Будућност и треба да заснивамо баш на таквој деци

Н1 Инфо 16.12.2024
Фудбалер Немања Видић поручио је за Нова.рс да подржава студентске протесте широм земље. Први је спортиста који је добио награду „Витез позива“, а онда је некадашњи репрезентативац и фудбалер Црвене звезде, Спартака из Москве… »
Моћна порука Бодироге, стао уз студенте: „Надам се да ћу моћи да им се придружим на неком од следећих протеста“

Моћна порука Бодироге, стао уз студенте: „Надам се да ћу моћи да им се придружим на неком од следећих протеста“

Нова 16.12.2024
: Дејан Бодирога, прослављени српски кошаркаш и председник Евролиге, подржао је протесте који се дешавају широм Србије због немара владајуће партије. Студенти у Србији већ данима блокирају рад факултета, а протестима су се… »
Немања Видић: Какав бих ја то отац био да не подржавам студенте

Немања Видић: Какав бих ја то отац био да не подржавам студенте

Радио 021 16.12.2024
Фудбалер Немања Видић поручио је да подржава студентске протесте широм земље. "Морам да кажем да дефинитивно подржавам наше студенте и високо школовану младост која треба сутра да води ово друштво. Будућност и треба да… »
И Видић подржао студенте: Какав бих отац био да ћутим…

И Видић подржао студенте: Какав бих отац био да ћутим…

Спорт клуб 16.12.2024
Не само Дејан Бодирога, студенте је овог понедељка подржао и Немања Видић (43). Један од највећих фудбалера којег је ова земља имала говорио је за „Нову“ и рекао да подржава студентске протесте у Србији. „Морам да кажем да… »
Бодирога: Велика подршка за студенте, боре се за истину, за једно боље друштво

Бодирога: Велика подршка за студенте, боре се за истину, за једно боље друштво

Радио 021 16.12.2024
Прослављени кошаркаш Дејан Бодирога каже да на студенте гледа са "великом радошћу и надом". "Велика подршка за све те младе студенте који су сигурно будућност ове земље, будућност Србије. Оно што ме радује је начин на који се… »
Немања Видић за Нова.рс: Какав бих отац био кад не бих подржао студенте

Немања Видић за Нова.рс: Какав бих отац био кад не бих подржао студенте

Нова 16.12.2024
: Немања Видић, велики фудбалер, још већи човек, поручио је за Нова.рс да подржава студентске протесте широм земље, уз јаку поруку коју им је послао. Кад Немања Видић нешто каже, то има посебну тежину. Нема потребе сада да се… »
Сергеј Трифуновић о потезу Новака Ђоковића: „Помислио сам да је подржао борбу свог народа против тираније…“

Сергеј Трифуновић о потезу Новака Ђоковића: „Помислио сам да је подржао борбу свог народа против тираније…“

Нова 16.12.2024
: Сергеј Трифуновић, прослављени српски глумац, имао је поруку за Новака Ђоковића, од кога многи очекују да се огласи поводом актуелних дешавања у Србији. Након трагедије у Новом Саду, у којој је живот изгубило 15 особа, а још… »

Вести дана »