Povezane vesti
"Nismo koristili zaštitu..." Kija o skandaloznoj situaciji sa Slobom: Izmišljao je odakle mu to, posle su svi saznali za šta…
Kurir 16.12.2024
Pobednica prve "Zadruge", voditeljka Kija Kockar, prisetila se jedne neprijatne situacije sa nekadašnjim mužem, pevačem Slobom Radanovićem. - Bivši muž me je iznenadio tad neprijatno. Rekla sam mu da treba da pokupi nešto vrlo važno na aerodromu u šest… »
"Preda mnom je sve boje promenio": Kija o neprijatnoj situaciji sa bivšim mužem: "Sloba je izmišljao odakle mu to, posle su…
Blic 16.12.2024
Pobednica prve "Zadruge", voditeljka Kija Kockar, prisetila se jedne neprijatne situacije sa nekadašnjim mužem, pevačem Slobom Radanovićem. - Bivši muž me je iznenadio tad neprijatno. Rekla sam mu da treba da pokupi nešto vrlo važno na aerodromu u šest… »
Vesti dana »

Može i drugačije: Policija krenula ka ulazu PMF-a u Novom Sadu, dekan ih obavestio da nisu pozvani (VIDEO)
Glas Šumadije pre 5 satijoš 19 povezanih

(Foto): Prajd protestna šetnja u Beogradu: Obratile se Severina i Olivera Kovačević, centar grada zatvoren za saobraćaj, ovo je detaljan spisak ulica kojima se ne može
Blic pre 15 minutajoš 26 povezanih

Eurobasket 2025, 11. Dan: Baltički derbi u osmini finala, Litvanci vode!
Kurir pre 15 minutajoš 60 povezanih

NUNS i EFJ traže odgovornost MUP-a zbog napada na novinare tokom studentskog protesta u Novom Sadu
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih

Piksi: "Stativa Letonije? Kad se nisam srušio... Nemojte misliti da ćemo ovako i protiv Engleske!"
Sportske.net pre 45 minutajoš 94 povezane