Povezane vesti
"Nismo koristili zaštitu..." Kija o skandaloznoj situaciji sa Slobom: Izmišljao je odakle mu to, posle su svi saznali za šta…
Kurir 16.12.2024
Pobednica prve "Zadruge", voditeljka Kija Kockar, prisetila se jedne neprijatne situacije sa nekadašnjim mužem, pevačem Slobom Radanovićem. - Bivši muž me je iznenadio tad neprijatno. Rekla sam mu da treba da pokupi nešto vrlo važno na aerodromu u šest… »
"Preda mnom je sve boje promenio": Kija o neprijatnoj situaciji sa bivšim mužem: "Sloba je izmišljao odakle mu to, posle su…
Blic 16.12.2024
Pobednica prve "Zadruge", voditeljka Kija Kockar, prisetila se jedne neprijatne situacije sa nekadašnjim mužem, pevačem Slobom Radanovićem. - Bivši muž me je iznenadio tad neprijatno. Rekla sam mu da treba da pokupi nešto vrlo važno na aerodromu u šest… »
Vesti dana »

Srbija centar: Privredna komora Srbije slagala javnost – sala poluprazna, a poslanicima i stručnoj javnosti zabranjen ulaz
Glas Šumadije pre 5 satijoš 36 povezanih

Škot ubeđen da Hibernijan izbacuje Partizan: „Bili su na 27 bodova od Zvezde“
Nova pre 32 minutajoš 69 povezanih

Šta to Srbija tačno izvozi u SAD i koliko ćemo biti pogođeni Trampovim carinama?
Euronews pre 4 satijoš 58 povezanih

Šta Tramp nudi Putinu da prekinu rat u Ukrajini: Moskva tvrdi da je predlog Vašingtona prihvatljiv
Nova pre 57 minutajoš 70 povezanih