Povezane vesti
Usvojene izmjene zakona, povećanje plata od 50 eura medicinskim sestrama i drugom osoblju u RS
Slobodna Evropa pre 4 sati
Skupština Republike Srpske (RS) usvojila je u ponedjeljak navečer, 16. decembra na posebnoj sjednici izmjene zakona kojim se predviđa povećanje plate od 50 eura medicinskim sestrama i drugom osoblju. Isti dan su predstavnici sindikata u zdravstvu… »
Sada je zvanično: Jednoglasno usvojeno povećanje plate medicinskim sestrama u Republici Srpskoj
Večernje novosti pre 4 sati
POSLANICI Narodne skupštine Republike Srpske jednoglasno su večeras usvojili Zakon o izmjenama Zakona o platama zaposlenih lica u javnim ustanovama u oblasti zdravstva Srpske kojim je predviđeno povećanje plate u neto iznosu od 100 KM medicinskim… »
Zdravstveni radnici dali rok Vladi RS-a, traže povećanje plata
Al Jazeera pre 5 sati
Svi sindikati zaposlenih u zdravstvu Vladi bh. entiteta Republika Srpska dali su rok sedam dana da im poveća plate za po 100 eura, što bi u zdravstvu predstavljalo povećanje za 20 posto. Nezadovoljni su što je Vlada pristala na povećanje od 50 eura… »
Zdravstveni radnici u RS traže od entitetskih vlasti povećanje plata u cijelom zdravstvu
Slobodna Evropa pre 7 sati
Predstavnici sindikata u zdravstvu Republike Srpske su poručili vlastima da žele povećanje plate od 20 odsto za sve zdravstvene radnike u tom bh. entitetu, a ne samo za medicinske sestre, kako predviđa zakon o kojem se 16. decembra raspravlja u… »
Vesti dana »
Stigle prve poruke "Pronađi me": Zbog nestanka dečaka (11), aktiviran sistem Amber alert: Oglasio se i MUP
Blic pre 10 minutajoš 8 povezanih
Ambasadori EU postigli dogovor o upućivanju pisma Srbiji o otvaranju Klastera 3
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
(Video) "sačekala sam je posle škole i razbila joj nos": Jelena Bačić Alimpić prvi put otvoreno o nemilom događaju iz mladosti: "Verovatno će me neko i osuditi zbog toga"
Blic pre 3 satajoš 3 povezane
Pronađen jedanaestogodišnjak, zbog koga je bio aktiviran sistem "Pronađi me"
Insajder pre 0 minutajoš 4 povezane