Povezane vesti
Asvel u velikom problemu pred Partizan: Važno NBA pojačanje neće igrati u Beogradu
Mondo 16.12.2024
Asvel dolazi u Beograd bez Andrea Robertsona. Amerikanac Andre Roberson nedavno je produžio ugovor sa Asvelom, ali je u utakmici domaćeg šampionata sa Nansijem doživeo povredu i sada neće biti u konkurenciji za utakmicu sa Partizanom. Ekipa iz Liona… »
Bivši NBA igrač produžio ugovor sa Asvelom pred meč sa Partizanom
RTS 16.12.2024
Košarkaš Asvela Amerikanac Andre Roberson produžio je ugovor do kraja sezone, saopštio je danas francuski klub. Roberson je 8. novembra potpisao kratkoročni ugovor sa Asvelom i u dosadašnjih sedam utakmica prosečno je beležio pet poena i pet skokova, uz… »
Vesti dana »

Jovanović Ćuta: Oni koji su 5. oktobra 2000. nosili transparente danas nose partijske ugovore
Radio sto plus pre 24 minutajoš 30 povezanih

Brutalno je, ali uslovi su isti za sve – Đoković: Meni je to biološki veći izazov, publika me je podigla
Dnevnik pre 19 minutajoš 33 povezane

"Probudite se, Putin vam se smeje": Zelenski udario na zapadne lidere: Iznenađen sam, kako je moguće da ne znate?!
Blic pre 14 minutajoš 39 povezanih

Moto GP: Aldeger pobedio na trci za VN Indonezije, Beceki izbacio Markeza, šampion završio u bolnici
Auto blog pre 19 minutajoš 38 povezanih

"Potpuno uništenje": Tramp još jednom zapretio Hamasu u slučaju da militantna grupa ne pristane na mirovni plan: "Bibi je za"
Blic pre 59 minutajoš 25 povezanih