Povezane vesti
Studenti Medicinskog fakulteta u Nišu se pridružili blokadama
Euronews pre 4 sati
Studenti Medinskog fakulteta u Nišu večeras su na plenumu odlučili da se priduže blokadi, čime su svi fakulteti u tom gradu blokirani, saznaje Euronews Srbija. Medicinski fakultet se pridružio blokadama poslednji, a podršku studentima tokom plenuma… »
Niš: Počinje i blokada Medicinskog fakulteta, svi niški državni fakulteti u protestu
Insajder pre 5 sati
Studenti Medicinskog fakulteta u Nišu izglasali su večeras blokadu te visokoškolske ustanove, tako da su od večeras svi državni fakulteti u Nišu u protestu. Univerzitet u Nišu ima 14 fakulteta, a proteklih dana studenti su blokirali rad Filozofskog… »
Niš: Počinje i blokada Medicinskog fakulteta, svi niški državni fakulteti u protestu
Novi magazin pre 6 sati
Studenti Medicinskog fakulteta u Nišu izglasali su večeras blokadu te visokoškosle ustanove, tako da su od večeras svi državni fakulteti u Nišu u protestu. Univerzitet u Nišu ima 14 fakulteta, a proteklih dana studenti su blokirali rad Filozofskog… »
Vesti dana »
Stigle prve poruke "Pronađi me": Zbog nestanka dečaka (11), aktiviran sistem Amber alert: Oglasio se i MUP
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih
Pronađen dečak koji je nestao na novom Beogradu! Majka potvrdila lepe vesti: "Čekamo da ga dovedu"
Kurir pre 1 satjoš 5 povezanih
RTS: Ambasadori članica EU dogovorili da Srbiji bude upućeno pismo, što je prvi korak u proceduri otvaranja Klastera 3
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
(Video) "sačekala sam je posle škole i razbila joj nos": Jelena Bačić Alimpić prvi put otvoreno o nemilom događaju iz mladosti: "Verovatno će me neko i osuditi zbog toga"
Blic pre 4 satijoš 3 povezane
Taksisti došli ispred SUP 29. novembar jer im je pretučen kolega
N1 Info pre 54 minutajoš 1 povezana